Reading Time: 2 minutes

 

Razvan Dobre la Ciucas Trail Running
Ciucas Trail Running

 

Răzvan Dobre

sunt născut în Sinaia dar acum locuiesc in Constanța. Îmi place marea dar iubesc muntele. Aș da oricând o drumeție pe o vacanță pe malul mării, oricare ar fi ea.

lucrez în turism din anul 2000 și majoritatea experienței o am în Stațiunea Mamaia. Am început de la căratul bagajelor și am trecut prin recepție, rezervări, sales, marketing. Acum sunt Hotel Manager. Probabil mă voi opri când voi avea pensiunea, hotelul sau business-ul meu.

sunt începător în ale blogăriei dar cu speranțe mari de creștere. Studiez fenomenul de ceva timp dar abia anul ăsta mi-am făcut curaj să-mi fac blogul. Sunt autodidact și încerc să învat cât mai multe citind și furând de la cei care știu să-și facă treaba. Îi admir pe blogării consacrați, Chinezu, Manafu, nu pentru că fac bani ci pentru comunitatea creată în jurul lor. Sper să reușesc și eu articole citite și comentate.

am cea mai frumoasă soție și cel mai frumos copil. Sunt căsătorit din 2006 și am un puști simpatic și șmecher care îmi ocupă tot timpul liber si care mă va lăsa doar noaptea când doarme să scriu și pe blog.

Îmi plac călătoriile, comediile (chiar și cele din viața reală) și toate mancărurile. De-a lungul timpului am ținut 4587 cure de slăbire, niciuna nu a funcționat cum trebuie. Am ajuns la concluzia că doar disciplina alimentară mă va ține la greutatea pe care mi-o doresc.

acum 5 ani am descoperit trail-running-ul și vreau să ma țin de el cat mai mult. Am participat la peste 15 alergări, mereu îmi propun să fac un timp mai bun, niciodată nu reușesc să mă antrenez cum trebuie. Dar continui pentru că-mi place al naibii de mult.

Visele mele: vacanțe lungi … întrerupte de puține momente de muncă

Social media

Mă gasiți pe majoritatea canalelor de social media dar vă ajut eu să ajungeti mai repede:

Facebook

Instagram

Google+

Dacă vreți să citiți profilul profesional mă gasiți pe: Linked-in