fbpx
Answear moda

Articol despre tendințe în modă

 

Answear moda

Tendințe în modă

Pe bune??? Chiar vă așteptați la asta de la mine? Să vă vorbesc despre tendințe în modă? Cu siguranță nu. Toți care mă cunoașteți știți deja că moda mea sunt jeanșii și tricourile. Și dacă chiar se face frig mai pun o jachetă ceva.

Ce mă face să scriu despre asta este însă altceva. Trendul meu personal a început să devină online shopping-ul. Spre deosebire de soția mea care, ca orice doamnă sau domnișoară, stă 3 ore într-un magazin doar să se uite la câteva bluzițe, etc, eu m-am lansat tare pe online shopping. Asta și pentru că sunt adeptul ai văzut, ți-a plăcut, ia-l. Exceptând faptul că silueta mea este bolnavă de fluctuație cronică (da, l-am inventat acum), adică nu vrea să se hotărască dacă mergem în sus sau în jos (dar ăsta e subiectul unui alt articol din toamna asta) cred că pot să-mi găsesc online haine și încălțăminte care să mi se potrivească. Și dacă nu se potrivesc, nu-i nimic. Returul hainelor cumpărate online nu mai este o problemă acum.

Magazin online de haine și încălțăminte

Și așa ajungem la subiectul de astăzi. Sunt multe, multe magazine online cu diferite branduri de îmbrăcăminte/încălțăminte. De ce mi-a atras mie atenția ANSWEAR.ro?

palton-maro-deschis-answear

Păi în primul rând pentru că, atras fiind de online shopping, găsesc aici multe branduri de top, peste 300, și pot să-mi aleg în funcție de bugetul alocat de mine pentru acel tip de haină. De exemplu, mă duc la jeans bărbați, aleg numărul meu (nu-l spun că mi-e rușine, dar ei știu să păstreze secretul), aleg culoarea și apoi găsesc varianta care îmi place. Apropo de trenduri, țin să menționez că vederea la gleznă nu este pă trendul meu de anul asta deși văd că sunt discuții aprinse pe net zilele astea. E și asta o formă de promovare cu dezbateri, moraliști, fashionisti și habarniști (ca mine).

Trenduri

Și pentru că tot am menționat despre trenduri văd că cei de la Answear sunt la zi cu ultimele tendințe în moda feminină și masculină, nu degeaba urcă în continuu în topurile magazinelor online în zona de fashion e-commerce. Plus că văd că au și o comunitate în care, dacă intri, primești reduceri sub formă de puncte pentru fiecare cumpărătura. Păi să nu-ți facă cu ochiul niște paltoane de bărbați pentru toamna ăsta sau dacă vrei să-i cumperi ceva doamnei/iubitei/amantei găsești sigur la secțiunea de genți damă

Ce îmi place cel mai mult la magazinele astea online este faptul că pot să fac o selecție rapidă în funcție de buget, brand sau orice alt criteriu mă ajută să ajung la ce îmi doresc. I-am trimis mai devreme soției mele linkul de la botine damă și încă nu mi-a răspuns la email. Probabil că durează ceva să compare toate variantele găsite pe acolo. Sper ca măcar să țină cont de bugetul familiei.

Să revenim acum la titlul articolului și anume tendințe în modă. Cu siguranță nu o să le găsiți urmărindu-mă pe mine ci revistele de modă, site-urile de specialitate sau influencerii de pe zona asta. Eu vă pot spune că e mult mai simplu. Intri pe Answear.ro în zona de blog și ești sigur că găsești aici ultimele tendințe, dai un search și țac-pac ai rezolvat. Pentru mine sigur așa e. Știu că găsesc aici produse 100% originale, le probez la mine acasă și le păstrez sau returnez dacă nu-mi vin sau m-am răzgândit.

Așa că pot recapitula că trendul meu favorit este acela care nu ține cont de ultima modă ci de o completare a firii mele, a stilului de viață și nu în ultimul rând al locului de muncă.

Trendul vostru favorit care ar fi? Hai să vedem în comentarii dacă găsim un trend al acestei toamne.

*În final trebuie să vă spun că acest articol a fost scris pentru competiția #SuperBlog2019, unde m-am înscris pentru prima data în această toamnă, nu pentru a câștiga ci pentru a-mi da imboldul necesar să scriu cât mai mult pe blog și să-mi continui hobby-ul început acum 2 ani.

 

Comenteaza

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4 comments

%d blogeri au apreciat: