fbpx
Gadgets

Blog si tehnologie egal love

Sursa: Fabian Grohs pe Unsplash

 

Este vreo legătură între blog și tehnologie? Da, normal că este. Și aici nu mă refer la laptopul sau desktopul sau telefonul de pe care scrii articolul pe blog. Fără asta oricum nu ar exista blog.

Mă refer la toate gadget-urile care ne ajută să creăm o stare confortabilă de a scrie pe blog și de a ne facem viața mai ușoară acasă și la muncă.

Cu ce să încep? Hai să vă spun cum mă ajută pe mine tehnologia să scriu pe blog. Bine, de fapt nu mă prea ajută că rezultatele nu prea dovedesc asta 🙂 . Doar dacă nu uitați să dați like paginilor mele de social media ca să văd că mă urmărește cineva. Am și analytics, îl verific după fiecare postare doar doar o arăta ceva mai bine dar mă gândesc că tot de conținutul articolului ține, nu? Totuși, mie social media îmi dă pulsul. În caz că nu știați, am și youtube și chiar o să pun niște filme acolo. În curând…

Să vorbim puțin despre tehnologie înainte de mine. Cum ar trebui să arate tehnologia la tine acasă? Cu multe gadget-uri, cabluri, dispozitive, etc. Nu mai putem scăpa de ea, orice am zice noi. Chiar dacă o să spuneți că eu nu vreau la mine acasă să mă acapereze tehnologia, o să o faci chiar dacă nu vrei. Să zicem de exemplu că ești pe gaming. Atunci cu siguranță trebuie să ai multe chestii care te ajută să îți creezi atmosfera de joc.

 

Scaun Gaming Spacer
Sursa: Spacer

Eu nu sunt dar îmi închipui că gamerii adevărați fac întâi research de scaune gaming, ca să stea cât mai comod, apoi au tot feluri de componente PC și alte mici lucruri care te duc către victoria finală. Cred … Eu nu m-am mai jucat pe calculator de peste 10 ani. Atunci foloseam tastatura clasică, un mouse și cam atât. O să-mi vină și mie rândul când crește mai mare băiețelul meu.

Până atunci să vorbim de ce mă ajută pe mine. Da, sunt fan tehnologie. Am un sertar de cabluri, boxe, accesorii smartphone și multe alte lucruri. Bine, nu folosesc decât jumate, hai recunosc, un sfert din ele dar le tot strâng acolo că poate îmi vor folosi la ceva. Pentru că am un laptop nou am căutat mai des în ultimul timp accesorii laptop. Și am găsit printre rucsacuri, genți de laptop și alte accesorii PC ceea ce mă interesa.

Spacer rucsac
Sursa: Spacer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Însă observ la băiețelul meu de 5 ani un apetit foarte mare pentru tehnologie. Eu la 5 ani văzusem doar televizor alb-negru și casetofon. El știe să deschidă/închidă calculatorul, să-și facă poze cu selfie stick-ul sau să dea muzica din ce în ce mai tare. 

De fapt, tot ce-mi trebuie mie pentru a scrie pe blog, în afară de laptop este inspirație și timp. Și am observat că, dacă îmi fac timp (chiar și la 12 noaptea) inspirația vine ea la un moment dat. Nu e cazul acum 🙂

Pentru toate celelalte de care v-am scris mai sus intrați pe Spacer și o să rezolvați problema. Eu mă rezum la blog și tehnologie și încerc să scriu în continuare, poate îmi iese ceva.

*Acest articol a fost scris pentru competiția #SuperBlog2019, unde sunt înscris pentru prima dată în această toamnă. Tehnologia face parte din viața noastră. Spacer poate fi locul unde să găsești accesoriul sau componenta care îți trebuie pentru calculatorul tău. Aici găsiți mai multe despre mine.

 

 

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: