fbpx
Comandă la restaurantul preferat

Comandă la restaurantul preferat!

Comandă la restaurantul preferat!

Da, este un îndemn. Știu că în ultima vreme suntem toți bucătari și gătim mai mult. Și eu la fel. Să fim serioși. O facem pentru că avem mai mult timp. Poate că o să gătim mai mult și după ce nu mai avem restricții de ieșit din casă. Dar toți ne dorim să mergem la restaurantul preferat cu prietenii noștri și să savurăm felul preferat de mâncare fără să stăm 3 ore să-l facem.

„Nu poţi să mănânci mâncare bună şi atât. Trebuie să şi vorbeşti despre ea. Şi trebuie să vorbeşti despre ea cu cineva care înţelege mâncarea bună şi tot ce înseamnă ea” – Kurt Vonnegut

Cu siguranță restaurantele și barurile or să fie pline după ce se ridică restricțiile. Pe lângă faptul că o să fie cald, lumea o să vrea să se întâlnească, să vorbească față în față. Sper că atunci vor lăsa telefoanele din mână și vor aprecia mai mult faptul că se pot întâlni și discuta. O poză la mâncare ca să o postezi online o faci în 10 secunde că după aceea te apuci de mâncat. Așa că telefoanele pot stă deoparte.

Ce face restaurantul tău preferat?

Dar ce facem până atunci. Ce mai știți despre restaurantul vostru preferat? Cu siguranță este închis pentru clienți.  Oare mai au oameni angajați sau i-au trimis în șomaj? Oare mai deschide după nebunia asta sau nu își mai permite (chirii neplătite, chiar dacă amânate, fără venituri, costuri fixe). Dar poate face livrare la domiciliu.

În afară de a vă ajuta pe voi să treceți de această criză oare am mai putea ajuta un business să rămână în viață? De ce să facem asta, m-ați întreba. Păi în primul rând pentru că atunci când veți putea ieși din casă să-l găsiți în același loc unde l-ați lăsat. Restaurantele nu se îmbogățesc acum din comenzile home delivery. Dar poate reușesc să acopere niște cheltuieli care îi mențin în viață. Dacă înainte ieșeați/comandați de mai multe ori pe săptămâna la un restaurant de ce nu ați face-o și acum. Măcar o dată. Așa că poți da o comandă la restaurantul preferat și pentru a susține industria ospitalității care, prin micul tău gest de a mânca într-o seară de la restaurantele de lângă tine, va putea să meargă mai departe.

Comandă la restaurantul preferat
Sursa: LOKOFOOD

L O K O F O O D: #staiacasă suntem #AlăturiDeTine

Și ajungem la comenzile delivery. Sunt mai multe platforme care reunesc mai multe restaurante și te ajută să comanzi felul de mâncare preferat. Astăzi vreau să vă vorbesc despre cea mai nouă platformă apărută la începutul acestei luni. Se numește LOKOFOOD. Aparține celor de Expressoft pe care îi cunosc de foarte mult timp. Sunt printre liderii pieței din România de produse software pentru HORECA și au dezvoltat de-a lungul timpului multe proiecte interesante în zona de marketing digital care pot ajuta restaurantele, barurile și hotelurile să-și crească notorietatea și să-și fidelizeze clienții.

Comandă mâncarea preferată
Sursa: LOKOFOOD

De aceea sunt sigur că au făcut treabă bună și cu această platformă și pe măsură ce cresc se vor transforma cu siguranță și în aplicație pentru mobile. Ei au baza de clienți (restaurante, baruri și hoteluri) în toată țara așa că în curând veți putea găsi din ce în ce mai multe restaurante pe platformă. Restaurantelor le este mai ușor să intre într-o astfel de platformă, ei cedând o parte din preț sub formă de comision dar neavând costuri de transport (șoferi, mașini, etc).

Motto-ul lor de lansare se potrivește cu această perioadă: #staiacasă suntem #AlăturiDeTine. Așa că dacă ai un business în zona de restaurante sau știi pe cineva poți încerca și această platformă. Este un canal în plus de vânzare în această perioadă în care trebuie să-ți schimbi politica de vânzare și targetul. Eu abia aștept să văd restaurante din Constanța care intră pe platforma LOKOFOOD ca să pot comanda.

De ce neapărat LOKOFOOD?

În afară de faptul că sunt companie 100% romanescă (știți că în ultimul timp m-am axat pe promovarea companiilor românești), îmi place foarte mult abordarea lor și vreau să-i încurajez să crească cât mai repede. Uite care sunt obiectivele lor:

  • Să sprijine legătura restaurantelor cu clienții lor;
  • Să sprijine deservirea comunității din proximitatea restaurantelor;
  • Să susțină economia locală și dezvoltarea unităților HoReCa;
  • Împreună livrăm mâncare delicioasă clienților noștri fideli.
Comanda mancare
Clatite
Mancarea preferata
Lokofood
Staiacasa
Comanda mancare
Clatite
Mancarea preferata
Lokofood
Staiacasa
previous arrow
next arrow

Cum funcționează platforma pentru clienți:

  1. Caută restaurantele din apropiere – introdu în câmpul search adresa ta pentru a vedea toate restaurantele care livrează în zonă
  2. Alege restaurantul, deschide meniul și selectează ce îți dorești;
  3. Alege modalitatea de plată – poți achita online sau cash.

Iar mâncarea îți poate fi livrată de către restaurant sau poți să mergi chiar tu să ridici comanda.

Sau mai am o idee (nu e singura :)) Ieși virtual la masă cu prietenii tăi. Tot folosești aplicații de online meeting pentru a te vedea cu colegii, șefii. Foloseștele și pentru o cină virtuală cu prietenii tăi. Asa că fă o comandă la restaurantul preferat, da-i drumul la calculator și poți petrece o seară alături de prieteni discutând. Da, asta sună mișto. Cred că o să fac și eu.

M-am jucat mai jos cu pregătirea unui mic dejun din videouri royalty free. Sper că vă place și vă face poftă de comenzi de mâncare:


Cât de curând (sper) se termină toate restricțiile. Atunci vom putea ieși la restaurante, prin parcuri, vom putea pleca în vacanțe. Cei din HORECA însă (și știți ca sunt și eu în aceesi oală) trebuie să reziste până atunci. Fă un mic gest de ajutor: comandă la restaurantul preferat pentru ca acesta să poată să-și mențină activitatea. Uite și un sfat pentru restaurante: aș avea mare grijă de clienții fideli care comandă în această perioadă și atunci când vă veți reveni faceți cinste voi cu o masă, o sticlă de vin sau un discount.

Livrare mancare la domiciliu
Sursa: LOKOFOOD

Până atunci încercați și LOKOFOOD, ultima platformă apărută de intermediere între restaurantele partenere și clienți. Îi găsiți și pe facebook LokofoodDelivery.

Aceasta a fost ultima probă a ediției de primăvară Spring Super Blog 2020. Mi-a făcut mare plăcere să scriu pentru toate probele și cu siguranță voi mai participa și la alte ediții. Găsiti aici toate articolele din concursurile mele SuperBlog. 

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 comment

%d blogeri au apreciat: