fbpx
Charlie’s Angels

Detectiv pentru o zi

După ce urmărim un film de acțiune toți visăm să fim detectivi. Dar și în viața reală ai uneori momente când devii detectiv pentru o zi. Sau pentru câteva ore. Ce faci însă când asta este un mod de viață? Asta urma să aflu și eu.

Am fost într-o seară la cinema să văd un film de acțiune. După ce m-am întors acasă, când aproape adormisem, am primit un mesaj pe telefon. Era un link pentru un formular de feedback după acel film cu niște întrebări cam ciudate și personale. Am răspuns la el pentru că răspund de obicei la feedback-uri. Apoi m-am culcat. Dimineață când am ieșit din bloc să plec la serviciu am observat oprit în fața blocului un SUV negru cu geamuri fumurii din care cineva îmi făcea cu mâna. Prima dată am crezut că nu pe mine mă cheamă. Era o doamnă foarte drăguță care părea că are nevoie de niște indicații. Când m-am apropiat am aflat și că nu vorbește românește pentru că m-a salutat în engleză. 

Când mi-a zis Bună Răzvan deja era ceva ciudat la mijloc. Mi-a zis să nu-mi fac griji că nu o să mi se întâmple nimic rău. S-a recomandat Bosley și mi-a spus că face parte dintr-o agenție de detectivi. Mie mi se părea că seamănă cu o actriță de la Hollywood: Elizabeth Banks (sigur o știți din seriile Spider Man și Hunger Games). I-am zis în glumă dacă nu cumva face parte din Charlie’s Angels. Culmea e că a răspuns pozitiv. Apoi m-a întrebat dacă nu aș vrea să fiu detectiv pentru o zi. M-a bufnit râsul. Mi-a spus că în urma feedback-ului completat de mine după filmul de aseară, aș fi cel mai bine cotat să intru în echipa lor. Bine, zic, dar eu sunt băiat, voi parcă erați numai fete acolo. Văzusem și eu filmul de vreo 456852 ori (da, pentru Cameron Diaz și Demi Moore) și chiar celebrul serial din anii 70 cu primele femei detective în rol principal din istoria filmului.

Cică aveau un caz în România și una dintre fete nu a putut să vină pentru că era rănită dintr-o altă misiune (parcă zicea mai sus să nu-mi fac griji că nu se întâmplă nimic rău). Aveau nevoie de cineva local care să le ajute. Dar pentru a putea intra în echipa lor urmau să mă pună la un test.

Nu știu cât de inconștient am fost dar am acceptat. M-am suit în mașină și am plecat la aeroport de unde am luat un elicopter și ne-am oprit direct la București. Mi-a explicat pe drum că trebuie să iau trenul de la București la Sinaia, să urmăresc două fete care se duc acolo și să încerc să schimb un bagaj de-al lor cu unul identic pe care-l aveam eu. Trebuia să ajung cu bagajul schimbat la Castelul Peleș. Apoi m-au lăsat în Gara de Nord cu poza celor două fete. Vă pun și vouă poza aici:

Charlie’s Angels
Sursa: InterComFilm

Le-am recunoscut repede pe fete. Străine, cu privirea pierdută, își luaseră ceva de mâncat și așteptau să tragă trenul la peron. Nu erau deloc gătite ca-n poză dar am recunoscut-o repede pe una dintre ele pentru că semăna cu tipa din Twilight, Kristen Stewart. Cealaltă era o tipa de culoare foarte mișto. Trebuia să-mi fac un plan rapid. Am zis că cel mai simplu este să mă bag în seamă cu ele ca să pot prinde un moment bun să schimb bagajul. Într-adevăr, una dintre ele avea un rucsac identic cu al meu.

M-am dus la ele când se uitau la tabela cu trenuri și le-am întrebat dacă pot să le ajut cu ceva având în vedere că în România mai durează până se afișează și în engleză toate informațiile. M-au întrebat care este trenul de Sinaia și le-am zis că și eu merg acolo și aș putea să le conduc. Apoi am făcut cunoștință. Am aflat că pe cea care semăna cu Kristen Stewart o chema Sabina Wilson și pe cealaltă o chemă Jane Kano. Mi-au zis că erau în vacanță în România și voiau să viziteze Peleșul. M-am oferit să le însoțesc și le-am zis că le pot duce chiar până la Peleș.

Ne-am suit în tren și am vorbit tot drumul. Aproape uitasem că trebuie să fac cumva să schimb rucsacul. Am făcut o grămadă de glume pe drum pentru că observaseră și ele că am rucsac la fel. Mi-au zis că speră să nu le schimbăm din greșeală că nu m-aș descurca cu conținutul rucsacului lor. În gară la Sinaia însă când am coborât pe peron am văzut-o pe Bosley cu încă o tipă care ne așteptau pe peron. M-a luat împreună cu ele deoparte și mi-a zis că nu mai este timp de teste. De fapt cele două sunt celelalte detective din agenție și trebuie să ajungem repede să rezolvăm un caz. Le-a întrebat dacă din ce am discutat cu ele cred că m-aș descurca și i-au confirmat. Urma să devin detectiv pentru o zi…

Apoi s-a făcut întuneric. A început să se audă o sirenă care venea spre mine. Când m-am dezmeticit eram la mine în pat și suna alarma de la telefon.

Charlies-Angels-2
Sursa: InterComFilm

 

Sunt sigur că și voi, ca și mine, vreți să aflați ce s-a întâmplat în continuare. Până să aflați asta mergeți începând cu 29 noiembrie 2019 la cinema să vedeți ultima versiune a celebrului film Charlie’s Angels. Da, cu fetele pe care le-am visat eu (Elizabeth Banks, Kristen Stewart, Naomi Scott si Ella Balinska) și cu multă acțiune, aventură și comedie. Filmul este adus în Romania de InterComFilm. Eu am văzut trailerul și îmi place foarte mult. Vi-l pun și vouă mai jos:

*Acest articol a fost scris pentru competiția #SuperBlog2019, unde sunt înscris pentru prima dată în această toamnă.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: