fbpx
Black Friday la farmacie

E timpul pentru imunitate și vitalitate

Black Friday la farmacie

Adică tradus: e timpul să mă apuc iar de slăbit. Cum adică? Păi nu slăbisei vreo 17 kilograme în primăvară? Da, dar mi-a trecut. Între timp a trecut o vară (mai grea ca de obicei) și am reușit (deși nu mai voiam asta deloc) să mențin același trend din fiecare an. Vara mă îngraș!!! De ce? Mâncare la hotel, un sprițuleț seara, ceva bun după masă. Pâine, dulciuri și alcool, rețeta mea sigură. Și bineînțeles cu zero sport. Pentru că nu am timp. Da, e greșit enunțul dinainte. Trebuie să-mi fac timp. Așa am zis mereu.

Și a venit toamna. E vremea discounturilor. Ia să fac și eu un discount de greutate. De data asta măcar să folosesc ce am învățat bine în anii în care am aplicat 432584 de cure de slăbire. Să nu ții nicio cură de slăbire! Asta e startul. Da, nu mai țin nicio cură de slăbire. Am văzut primăvara trecută când am reușit să slăbesc că nu cura de slăbire face diferența, ci disciplina.

Cura de slabire
Sursa: Arhiva personală

Mai păcălesc pe cineva?

Pot să fiu eu disciplinat și să renunț la pâine, dulciuri și alcool? Păi hai să le luăm pe rând. Astăzi (18 octombrie) soția mea a făcut sărățele. Cele mai bune din lume (vă dau rețeta dacă dați like paginii mele de facebook că nu mai prestez degeaba :-P). Am mâncat vreo 2… aaaa 30 de bucăți până s-a uitat și fi-miu urât la mine. Da, dar se topesc în gură. Și merg cu o bere rece. Berea nu am mai băut-o că-mi luam sticla în cap, în schimb am băut-o după pastele picante pe care le-am făcut la 7 jumate seara.

Cu dulciurile e simplu. Dacă există în casă, se (ele singure se) mănâncă. Soția mea a reușit să se disciplineze și nu mai mănâncă/cumpără dulciuri. Când, din greșeală!??, mai ajung prin casă, cum prind ceva cum le halesc. În special înghețata. Da, recunosc. Aș mânca înghețată la orice oră, anotimp sau fus orar.

Cu alcoolul treaba stă în felul următor. Din cauza jobului meu (da, povara asta trebuie să o duc) primesc în fiecare vară multe sticle. De diferite grade și vârste. Anul ăsta numai majore (18 și 21 de ani). Și când zic multe nu înseamnă 8 sau 10. Ci mult mai multe. Am întotdeauna acasă o colecție de băuturi care v-ar face invidioși. Și mai bag și eu câte un pahar (maxim două) de vin franțuzesc sau italian seara după ce se culcă piciu și am și eu puțin timp liber.

toamnaFaraGriji
Sursa: website Farmacia La Pret mic

De data asta știu exact ce funcționează la mine. Și când văd că există si Black Friday la Farmacia la Pret Mic sunt gata de o nouă provocare. De ce mă interesează Black Friday la farmacie? Pentru că de data asta nu-mi mai bat joc. De data asta le îmbin pe toate. Mănânc mai puțin, fac și sport, iau și vitamine și suplimente.

STOP. Pe cine păcălesc eu cu slăbitul? Iar declar că fac și dreg și seara după ce dau click pe butonul de înscris articolul la Superblog (în ultima seară la 11:30, nu știți voi care e faza, dar e un pic stresantă) mă liniștesc și mănânc și eu câțiva biscuiți sau 2, 3 chipsuri.

Și totuși. Parcă mă simțeam așa bine în primăvară când eram mai slab. Mi-am luat haine noi care acum cam țipă pe mine. Eram ok și cu sportul că am băgat bicicleală în perioada când era lock-down și prin Mamaia nu era nimeni.

Da, cam asta ar trebui să fie motivația mea. Faptul că s-a putut și am avut o perioadă (de doar 3, 4 luni) când mi-a ieșit ce mi-am propus. Așa că o luăm iar de la capăt.

Vitalitate si imunitate
Sursa: website Farmacia La Pret mic

Pe ei, pe mama lor!!!

100
Targetul meu

Hai să le luăm pe rând. Cu mâncatul o să fac ca în primăvară. O să țin intermitent fasting că a funcționat bine la mine. Renunț la masa de dimineață și nu am probleme. Și închei seara la ora 7 cu orice mâncare sau băutură (în afară de apă). De ce renunț la mic dejun deși toată lumea urlă că e bine să mănânci dimineața? Pentru că trebuie să renunț la o masă și nu pot renunța la cină. Dimineața mi-e mai simplu să beau doar cafea și apă până la ora 12:00.

Pentru sport o să bag bicicleală până la muncă și înapoi. Am făcut-o de vreo două ori în primăvară și a fost foarte bine. De data asta însă o să iau și vitamine și suplimente ca să mă mențin în formă. Și ca majoritatea cumpărăturilor pe care le fac în ultima perioada o să apelez la o farmacie online.

naturalis-artrosuport-forte
Sursa: website Farmacia La Pret mic

Uite mai jos cum poate o farmacie să te convingă să cumperi de la ei. Eu m-am convins, mai ales că am studiat piața (am 3, da trei!, sertare cu medicamente, suplimente și orice mai ține de sănătate).  Cei de la Farmacia la Preț mic se țin clar de misiunea lor: „să oferim o gamă variată de vitamine, suplimente, dermatocosmetice și produse pentru copii, atent selecționate, de la cei mai prestigioși și de încredere producători de profil, la prețuri foarte mici, accesibile tuturor!”

Așa că mi-aș dori acum de Black Friday la Farmacie să găsesc discounturi la vitamine si suplimente pentru sportivi și pentru ăștia trecuți de 40 de ani. Ca să-mi pot face un stoc pentru toată iarna.

Ce credeți, îmi iese? Eu cred că da. Mai ales că mental am intrat în formă după ce a trecut stresul din vară și a început și Superblog unde deocamdată am rezultate bune. Uitați aici toate articolele scrise de mine.

*Acest articol a fost scris pentru competiția SuperBlog 2020. Este o noua ediție de SuperBlog unde particip după cele din toamna si primavara trecută. Găsiti pe site-ul meu in sectiunea SUPERBLOG toate articolele din concursurile mele

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 comment

%d blogeri au apreciat: