fbpx
Biosept Fares

Fares mă ajută să mă protejez

fashiondays.ro

Cuprins

Refrenul anului 2020

Mai este nevoie să vă spun cât de mult trebuie să ne protejăm în zilele astea? Dacă mă uit la cifrele zilnice aș zice că trebuie să ne reamintim toți de câteva ori pe zi. Da, acestea sunt cuvintele anului 2020. Protecția sănătății! Și s-ar putea să fie valabile și pentru 2021.

Acum mijloacele fiecăruia de protecție sunt puțin diferite. Oricum ele se împart în două categorii: externe și interne. Despre cele externe (masca, dezinfectat lucruri, evitarea contactului cu multă lume, etc) nu vreau să vorbim astăzi.

Protecția a organismului

Astăzi vreau să vorbim despre protecția internă. Cum facem să stăm sănătoși în această perioadă și nu numai. Unii ar zice că luăm pastile și gata. Nu, asta este rezolvarea unei probleme/dureri apărute. Ce facem ca să evităm contactarea unor viruși sau bacterii? Păi ne imunizăm, asta este cea mai simplă soluție. Și este de preferat ca această imunizare să fie cât mai naturală. Mâncat sănătos, sport, aer curat.

De aproape 100 de ani (mai exact din 1929) mai avem un ajutor când este vorba despre imunizare internă. Acesta este Fares. Știm cu toții și folosim produsele Fares, fie că sunt celebrele ceaiuri naturale, uleiuri sau siropuri. Când vorbim despre Fares întotdeauna vorbim despre calitate, siguranță și efect garantat.

Noi avem întotdeauna în casă cel puțin 10 feluri de ceaiuri. Cred că și voi la fel. Aproape toate sunt de la Fares și acoperă o gamă largă de utilizări. În general avem ceaiuri simple medicinale care ne-au ajutat mereu să trecem peste orice mică problemă apărută. Dar mai mult decât atât le folosim zilnic în dieta noastră.

pentru mâini dezinfectate

Fares Biosept Gel de Maini
Sursa: arhiva personala

Însă nu folosim numai ceaiuri de la Fares. Pentru că trebuie să avem grijă mai mult în perioadă aceasta de mâinile noastre și să le dezinfectăm des a trebuit să căutăm un dezinfectant pe care să-l avem la îndemână tot timpul. Nu avem întotdeauna posibilitatea să folosim apă și săpun și atunci este recomandat să ne dezinfectăm mâinile cu altceva. Am descoperit de curând dezinfectantul Biosept Gel de mâini de la Fares și vreau să vă spun că sunt foarte încântat de el.

În primul rând pentru că are o formulă cu uscare rapidă și glicerină conținuta catifelează mâinile (după multe folosiri de geluri cu alcool știți despre ce vorbesc). Și acesta conține alcool în proporție de 70 % dar are un efect puternic și datorită conținutului de uleiuri esențiale marca Fares. Este aliatul perfect împotriva virusurilor și bacteriilor, acționând eficient la contactul cu pielea timp de 60 secunde ca un dezinfectant natural al mâinilor.

Unul dintre atuuri este că nu conține parfumant și mirosul este atât de natural (pentru unii s-ar putea să fie un pic ciudat).

Acesta dezinfectant este avizat ca Biocid de Comisia Națională pentru produse Biocide și are efecte dovedite împotriva bacteriilor (Pseudomonas aeruginosa, Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Enterococcus hirae) sau virusurilor (virusurilor încapsulate, din care fac parte Influenza virus (virusul gripal), Coronavirus, Paramixoviridae, virusurile hepatitice B, C și D, virusul herpetic și HIV).

Astfel sunt sigur că sunt protejat și îl folosesc de fiecare dată când este nevoie (după ce ies de la cumpărături, după ce mă întâlnesc cu cineva sau după ce ating lucruri pe afară).

Biosept Fares Forte
Sursa: facebook Fares

Cură pentru o

Cu toți avem din când în când probleme de respirație după ce contactăm un virus. Cum facem să scăpam de ele? Știm cu toții ca infecțiile virale sunt mai puțin grave decât cele bacteriene care ne dau febră mare și necesită de multe ori antibiotic. Pentru cele virale însă nu este nevoie de antibiotic și trebuie să le tratam cât mai repede și natural cu putință. Aici Fares stă cel mai bine prin ceaiurile din diferite plante dar și cu un produs pe care l-am descoperit și i-am simțit efectele imediat ce l-am folosit.

Acum vreo două săptămâni m-am trezit într-o dimineață cu câteva senzații de infecție respiratorie și am zis că e mai bine să le tratez imediat ca să nu evolueze negativ. Pentru că doar ce primisem niște capsule exact pentru asta am zis să le încerc. Este vorba despre Biosept Forte A22, un produs recomandat pacienților cu infecții respiratorii de natură virală.

Fares Biosept Forte capsule
Sursa: arhiva personala

Acesta are o formulă originală și complexă din 8 uleiuri esențiale și 1 extract uleios concentrat. Este un produs 100% natural, fără excipienți ce asigură o biodisponibilitate optimă. “Biodisponibilitatea (prescurtată BD) reprezintă raportul dintre cantitatea de substantă activă precum și viteza cu care aceasta este cedată, absorbită în organism, care ajunge la locul de acțiune și își manifestă efectul biologic” (Sursă: Wikipedia)

Bineînțeles că am citit mai multe despre el și am descoperit că este un antiviral natural din uleiuri esențiale special conceput pentru a reduce puterea de infectare a virusurilor și a inactiva virusurile prin scăderea conținutului de ATP (adenozin trifosfat), diminuând energia virusurilor.

Este foarte interesant și modul de administrare. Special pentru a reduce puterea de infectare a virusurilor și inactivarea acestora incă de la primele administrări, se începe cu doză de atac, astfel se recomandă 6 capsule în prima zi, 5 capsule în ziua a 2-a, 4 capsule în a 3-a zi, iar în zilele 4-7, 3 capsule pe zi.

Eu m-am simțit bine și am continuat cura deși deja de a doua zi nu prea mai aveam simptome. Sunt atât de bucuros când găsesc și produse românești 100% care își fac treaba foarte bine și Fares este unul dintre acestea pe care îl recomand cu drag.

Sunt sigur că o bună perioadă de acum încolo am imunitatea crescută față de virusuri. Asta nu înseamnă ca las garda jos în ceea ce înseamnă protecția sănătății mele.

*Acest articol a fost scris pentru competiția SuperBlog 2020. Este o noua ediție de SuperBlog unde particip după cele din toamna si primavara trecută. Găsiti aici toate articolele din concursurile mele SuperBlog.

 

fashiondays.ro

Comenteaza

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: