fbpx
Farmecul pielii tale

Farmecul pielii tale

Nu, nu este vreo povestire erotică însă ar putea fi începutul uneia. Pentru că farmecul pielii tale este un punct de atracție la fel de important ca ochii, gura sau la ce altceva se mai uită cineva la tine. 

Eu nu prea am avut grijă de pielea mea așa cum ar trebui. Da, cred că și un bărbat trebuie să aibă grijă de pielea lui că doar nu avem pielea diferită față de femei. Probabil că pilozitatea mai mare nu ne îndeamnă către folosirea de creme și loțiuni însă nefolosirea acestora ne îmbătrânește mai mult și mai repede pielea. Recunosc că nici mie nu-mi place să simt o piele aspră atunci când strâng mână cuiva, indiferent că este fată sau băiat.

Farmecul pielii tale
Sursa: Unsplash de la Milada Vigerova

Când este vorba despre doamne și creme iubirea este necondiționată. Cremă de zi, cremă de noapte, cremă hidratantă, cremă de mâini, cremă de picioare, cremă de față …. Să mai zic? 23451 de tipuri de creme. M-am întrebat și eu de ce atâtea. Și mi-am dat seama că toate aceste creme sunt de fapt pentru noi. Toate fetele își curăță, hidratează și oxigenează tenul pentru noi. Toate produsele de îngrijire pe care le folosesc sunt de fapt ca să arate bine pentru noi. Credeți că femeile folosesc creme așa pentru suflețelul lor. Nu. Din cauza rivalității dintre ele în a cuceri bărbații folosesc, de când lumea, toate tertipurile pentru a-i atrage. Și calitatea tenului este unul dintre acestea.

Hidratare maini iarna
Sursa: Unsplash de la Oleg Ivanov

Când vine anotimpul rece însă se schimbă puțin problema. Atunci, dacă nu ai grijă de pielea ta, se usucă și se crapă. Știați că dacă faceți un duș lung și fierbinte ca să vă încălziți după ce ați venit de afară pielea se dezhidrateaza? Atunci ar trebui să folosiți, după ce vă uscați, o cremă de corp hidratantă. Sau că atunci când facem cald în casă de la calorifere aerul cald usucă pielea? Trebuie menținută o umiditate constantă în casă pentru a nu se usca prea tare aerul. Si pentru a pastra farmecul pielii tale.

Ce produse căutăm atunci când vrem să îngrijim pielea. Păi întotdeauna produse de îngrijire cu ingrediente de origine naturală. Dacă este și un produs 100% românesc, cu atât mai bine. Câte doamne știu de cei de la Farmec? Pun pariu că foarte multe. Laptele Doina este încă cel mai bine vândut demachiant de pe piața românească și a fost prima dată produs la 1965. Dar nu despre asta vreau să vă povestesc. Povestea cu machiajul o lăsăm pe altă dată. 

Lapte Doina Farmec
Sursa: Farmec.ro

Mie nu-mi plac fetele machiate. Sau mai bine zis îmi plac cele machiate cât mai natural. Rujul și puțină culoare la ochi cred că este suficient. Mă simt mult mai bine să vorbesc cu cineva și să știu cine este, nu să ghicesc cine este în spatele unei tone de glet. Dacă ai pielea sensibilă și cu probleme trateaz-o, nu o încărca cu produse de machiat care îi fac rău.

Și ajungem din nou la creme și perioada de iarnă. Recent, cei de la Farmec au relansat gama Gerovital Plant cu multe produse destinate îngrijirii zilnice a tenului. Bineînțeles că toți avem tenuri diferite cu nevoi diferite. De aceea trebuie să știm foarte bine ce tip de creme avem nevoie.

Gerovital Plant farmecul pielii tale
Sursa: Farmec.ro

După o zi de muncă și mers prin frig pielea ta simte nevoia unei hidratări. Crema Hidratantă Microbiom Protect menține un nivel optim de hidratare și, folosită zilnic, crește consumul de oxigen la nivelul celulelor diminuând reacțiile alergice. Astfel, ai grijă ca pielea ta să fie catifelată și hidratată ca să primească multe mângâieri (v-am zis eu la început că se duce spre text erotic).

Foarte important în perioada rece este și cum avem grijă de pielea feței. De-a lungul zilei punem mâna de multe ori pe față, folosim machiaje diferite. Seara, Apa Micelară Microbiom Protect curăță și purifică fața, ochii și buzele prin captarea de către micele a machiajului, sebumului sau a altor impurităti. Prin ingredientele sale în proporție de 96% naturale asigură o protecție naturală împotriva microbilor.

Apa micelara Gerovital Plant
Sursa: Farmec.ro

Sunt multe alte produse în noua gamă Gerovital Plant. Mottoul Invocă Puterea Naturii se potrivește cu gama de produse lansate. Aveți grijă de tenul vostru în perioada rece și faceți cadouri celor dragi dovedind că vă gândiți la sănătatea și vitalitatea lor și a pielii lor. Puteți să urmăriți și contul de facebook al companiei Farmec și hashtagurile #GerovitalPlant și #InvocaPutereaNaturii pentru a afla cât mai multe despre aceste produse și pentru a urmări ofertele speciale de sarbatori. Farmecul pielii tale începe cu Gerovital Plant.

*Acest articol a fost scris pentru competiția #SuperBlog2019, unde sunt înscris pentru prima dată în această toamnă.

Comenteaza

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: