fbpx
Tinute Answear

Garderoba de iarnă

Tinute Answear
Sursa: answear.ro

A venit timpul pentru garderoba de iarnă

La începutul fiecărui anotimp rece ne scoatem garderoba de iarnă și punem deoparte hainele subțiri. Dar ce te faci când nu ai deloc garderobă de iarnă pentru că trăiești într-o țară unde nu prea vine iarna.

Așa am pățit eu acum. Într-un schimb de experiență de viață și muncă vine tocmai din Africa un tip care vrea să vadă cum este la noi. Problema este că stă câteva luni și apoi se întoarce la el. Știe că la noi este iarnă și ar vrea să-și cumpere niște haine groase numai că nu vrea să investească foarte mult. Pentru început are un buget de 2000 lei. Așa că eu trebuie să-i fiu ghid pentru a-și cumpăra haine groase. Trebuie să-i fac niște ținute pe care să le schimbe zilnic, bineînțeles folosind câteva dintre haine și în mai multe zile.

Completarea garderobei

Ce să fac în situația asta? Nu prea vreau să mă duc la mall că este complicat. Am soluția ideală la îndemâna tastelor. Answear este răspunsul. De ce? În primul rând pentru că au 300 branduri internaționale în portofoliu, le trimit super repede și dacă ceva nu se potrivește îl trimit înapoi.

Geci de iarnă

Dacă tot este perioada reducerilor hai să profit și eu de ea. Oricum ei au mai mereu discounturi la colecții. Hai să încep întâi cu geaca. M-am hotărât să-i iau două geci și m-am oprit la una mai lungă puțin de la Medicine și una mai scurtă, dar mai groasă de la Columbia. Le-am găsit și la ofertă și am dat pe amândouă 687 lei. Hai să vi le arăt și vouă.

Geci Answear
Sursa: answear.ro

Incălțăminte de iarnă

Acum să trecem la încălțăminte. Și partea asta este foarte importantă pentru că mi-a zis că are doar pantofi sport la el. Am făcut o scanare a raionului de încălțăminte și am ales pentru el două perechi încălțăminte. O pereche de ghete de la Catepillar și o pereche de pantofi înalți de la Jack & Jones. Am cheltuit tot vreo 680 de lei. Am mers cam pe aceeași variantă de gheată dar cu culori diferite pentru că în majoritatea timpului poartă blugi și acestea se potrivesc. Uite-le mai jos.

Garderoba de iarnă Ghete Answear
Sursa: answear.ro

Pulovere și blugi

Mai am aproximativ 630 de lei. Trebuie să mă uit neapărat la pulovere bărbati. Garderoba de iarnă trebuie să le includa și pe ele. Am ales de aici un pulover și un cardigan, ambele de la Medicine. La fel cum am făcut la geci și la ghete, am ales două culori diferite. Eu zic că sunt foarte mișto.

Garderoba de iarnă Pulovere Answear
Sursa: answear.ro

Acum, că mi-au mai rămas ceva bani o să-i iau și două perechi de blugi cu care mă încadrez la 230 lei pentru că, de restul, am ochit un portofel pentru bărbați pe care vreau să mi-l iau eu. Este 140 de lei și arată foarte bine. Uite-l aici.

Portofel Levis Answear
Sursa: answear.ro

Comanda finală

Gata, le-am pus pe toate în coș, am plătit și a plecat comanda. Până la urmă am luat două geci, două perechi de încălțăminte, două pulovere, două perechi de blugi. Toate cu 1860 lei. De restul până la 2000 lei mi-am luat portofel. Abia aștept să-i arăt ce i-am luat, sper să-i placă. O să aibă garderoba de iarnă care să-i completeze hainele lui pe perioada cât stă aici. Cu Answear a fost totul foarte simplu, m-am ajutat mult de filtrele din stânga ca să pot alege mărimea, culoarea și chiar limita maximă de buget la care să mă încadrez pentru un anumit produs. Având atât de multe branduri în portofoliu au foarte multe variante pentru fiecare tip de haine însă le poți filtra foarte bine, chiar și după brand.

Acum, că am terminat cu garderoba tipului din Africa mai rămân puțin pe site că am văzut și pentru mine niște chestii mișto. Și se apropie luna cadourilor, if you know what i mean.

*Acest articol a fost scris pentru competiția #SuperBlog2019, unde sunt înscris pentru prima dată în această toamnă. Găsiți aici toate articolele din competiție.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: