fbpx
Autonom Închiriere gratuită de mașini

Închiriere gratuită de mașini

Închiriere gratuită de mașini
Sursa: facebook AutonomRomania

Închiriere gratuită de mașini

Oare este posibil să oferi serviciul de închiriere gratuită de mașini? În această perioadă, da. Să le oferi celor care au nevoie de ele pentru a ajuta comunitatea. Vă spuneam acum câteva zile să rețineți un număr de telefon: 021.9111. Este al celor de la Autonom care te pot ajuta în cazul unui accident ușor cu asistență rutieră, platformă, tractare, depanare și auto de înlocuire. Găsiți aici articolul.

Oferă ceva comunității

O să fac o paranteză acum. Sunt din ce în ce mai bucuros să văd cum multe firme și ONG-uri ajută în această perioadă, fiecare cum poate. De la gesturi mici, la donații și la acțiuni care ajută spitalele, bătrânii și comunitatea în general. Dacă acest lucru ar continua și după COVID ar fi unul dintre cele mai mari câștiguri ale acestei perioade. Și care, dublate cu voluntariatul ar putea avea un efect extraordinar în comunitate. Eu sunt foarte dispus să particip la multe acțiuni de voluntariat imediat ce este posibil acest lucru. Acum am ales să stau acasă și așa să-mi protejez familia și pe cei din jur. Am însă tot respectul pentru cei care muncesc în prima linie (doctori, asistente, militari, polițiști, pompieri și mulți alții) și pentru cei care fac voluntariat în aceste zile expunându-se totuși unui risc crescut.

Mobilitatea ONG-urilor este foarte importantă acum

Revin acum la cei de la Autonom. Ei au ales să ajute prin prisma serviciilor lor. Ce fac ei mai exact: pun la dispoziție pentru închiriere gratuită (timp de 3 luni, cu posibilitatea de prelungire) mașini din flota Autonom din toată țara, pentru acele ONG-uri și fundații care au nevoie de mobilitate în misiunea lor, în lupta împotriva Coronavirusului. Au anunțat acest lucru și pe pagina lor oficială de facebook în acest anunț legat de închirierea gratuită de mașini.

Autonom
Sursa: facebook AutonomRomania

Sunt multe ONG-uri care aprovizionează bătrânii singuri. Sunt multe alte firme și ONG-uri care duc provizii la spitale sau la cămine de bătrâni. Nu întotdeauna au mașinile cu care să facă asta. Aici intervine Autonom și pune la dispoziție mașini din flota proprie lansând oferta de închiriere gratuită de mașini. Ce trebuie să facă cei care au nevoie de acest serviciu? Să trimită un email la help@autonom.ro sau să sune  la numărul de telefon +40 747 277 610. Probabil vor trebui să dea detalii despre ce vor să facă, pe ce perioadă și în ce zonă.

Flota celor de la Autonom este foarte variată: de la autoturisme și SUV-uri, la van-uri pentru transport marfă și pick-up-uri.

Măsuri luate de Autonom împotriva răspândirii COVID-19

Este posibil ca mașinile să fie solicitate doar pentru o singură zi, atunci când este necesar. Ce fac cei de la Autonom pentru a se asigura că iau toate măsurile de prevenire împotriva COVID-19 pentru siguranța colegilor lor, cât și a clienților?

Am făcut mai jos o listă:

  • După fiecare preluare/transfer, mașinile sunt dezinfectate, acordându-se o atenție deosebită tuturor mânerelor, volanului, bordului, schimbătorului de viteze și portbagajului.
  • După dezinfectare, fiecare mașină de închiriat rămâne obligatoriu timp de minimum 24 de ore în parcare, pentru neutralizare, înainte de a fi predată unui alt client.
  • Mașinile preluate de la clienți în regimul D2D (door-to-door) sunt dezinfectate înainte de preluarea de la client și încă o dată la sediul Autonom, înainte de predare. Ulterior, recomandăm ca mașinile să rămână neutilizate de către client timp de 24 h de la predare.
  • Toate cheile mașinilor, precum și documentele auto, sunt dezinfectate și neutralizate înainte de a ajunge la următorul client.
  • Șoferii noștri au primit numeroase informări, precum și mijloace de protecție (dezinfectant pentru suprafețe, măști de protecție, șervețele și dezinfectant pentru mâini atât pentru ei, cât și pentru pasageri).
  • Colegii din agenții vor purta de fiecare dată mănuși chirurgicale noi în gestionarea mașinilor și vor păstra distanța socială necesară în interacțiunea cu clienții.

Găsiți pe www.autonom.ro toate orașele în care sunt prezenți și deasemeni toate măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19 în chenarul mov “DETALII”. Autonom este cea mai extinsă rețea de mobilitate din România și sunt prezenți în toată țara, mai exact în 33 de orașe.

Agentii Autonom
Sursa: facebook AutonomRomania

Eu mă bucur foarte mult când trebuie să scriu astfel de articole în care pot spune cum ne putem ajuta unii pe alții în această perioadă. Sunt deja convins să apelez la ajutorul celor de la Autonom atunci când voi avea nevoie de serviciile lor. Dacă aveți nevoie acum, apelați la serviciul de închiriere gratuită de mașini.

*Acest articol a fost scris pentru competiția Spring SuperBlog 2020. Este a doua ediție de SuperBlog unde particip după cea din toamna trecută. Găsiti aici toate articolele din concursurile mele SuperBlog.

Comenteaza

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 comment

%d blogeri au apreciat: