fbpx
FRUMUSETEA PIELII TALE

Îți dăruiesc Frumusețe veșnică

Ce-și doresc bărbații

E oarecum ciudat ca un bărbat să scrie despre cum îți menții frumusețea. Bărbaților le place să o admire, o caută mereu dar nu prea scriu despre ea. Bineînțeles că mă refer la modul general. Cei mai cunoscuți designeri de haine de femei sunt bărbați, inventatorii unor diferite metode de înfrumusețare sunt tot bărbați. Dar ce e frumusețea? După wikipedia, un concept abstract care ține de subiectivismul fiecărei persoane și este legat de simțul estetic sau artistic al fiecăruia. Unii spun că frumusețea este interioară și se vede în ochii fiecăruia dintre noi. Dar cele mai multe concepte despre frumusețe se referă la frumusețea și aspectul pielii și la trăsături.

Să trag concluzia că bărbații își doresc o femeie cu pielea frumoasă? Sau una cu sânii mari? Aș merge mai mult pe prima variantă pentru că o piele frumoasă, hidratata și catifelată e foarte plăcută la atingere sau privit. Privim mereu pielea feței cuiva sau ținem pe cineva de mână mai mult decât admirăm sânii (cu unele excepții bineînțeles 🙄 )

Ce-și doresc femeile

Da, unele își doresc sânii mari. Sau buzele mari. Dar toate își doresc să fie admirate de bărbați și să fie împăcate cu ele însele. Și îngrijirea pielii este primul aspect la care se gândesc. De aceea cei de la Farmec, în prezentarea lor, spun că se gândesc la frumusețea naturală a femeii. Vor să îți arate că ești frumoasă și să pună în valoare acele mici trăsături care te fac diferită de toate celelalte femei. Vei regăsi în produsele lor ingrediente care îți vor dezvălui personalitatea, care adaugă lumină, culoare și contrast frumuseții tale naturale.

Sursa: farmec.ro

 

Una dintre cele mai cunoscute femei  care a fost interesată de menținerea frumuseții a fost doctorul Ana Aslan. Prin crearea gamei Gerovital a încercat să mențină frumusețea pielii până la o vârstă mai înaintată când tenul arată primele semne de îmbătrânire. Știm cu toții că femeile își doresc să arate bine tot timpul și fac eforturi pentru asta. Acum putem interveni și noi, bărbații. Făcându-le cadou bineînțeles produse de îngrijirea pielii. Când te gândești la frumusețea și îngrijirea pielii unei femei și îi faci cadouri de acest gen vrei să o faci să se simtă frumoasă în pielea ei și să se simtă tânără la orice vârstă (ceea ce nu fac bijuteriile sau mașinile sau excursiile).

GerovitalClassic Medeea
Sursa: farmec.ro

Ce oferă Farmec

Farmec oferă Frumusețe, Îngrijire și o piele tânără printr-un produs 100% românesc. Pentru asta, Farmec a venit în întâmpinarea doamnelor cu gama Gerovital H3 Classic care conține opt produse cosmetice clasificate pe trei categorii de varstă (+35, +45, +55), cu rezultate antirid dovedite clinic. Gama duce mai departe moștenirea inovației Prof. Dr. Ana Aslan prin complexul anti-age H3 cu ingrediente moderne, adaptate celor mai noi descoperiri în domeniu care îmbunătățește fermitatea pielii. „Adevărata frumusețe nu ține atât de standarde, cât de personalitate și atitudine.” spune actrița Medeea Marinescu, ambasadorul Gerovital H3 Classic.

 

Ce cadou poate fi mai potrivit când te gândești la soția ta, mama ta, bunica ta. Această gamă lansată de Farmec este unică prin complexul anti-age inovator H3, care previne și combate semnele imbătranirii tenului și are un efect geriatric asupra pielii, fiind compus din: Juvinity, Acidul Hialuronic și Vitamina E. Unicitatea gamei constă în Juvinity, numită și molecula tinereții, care întârzie imbătranirea metabolică și revigorează replicarea celulară, Acidul Hialuronic asigură nivelul optim de nutriție al tenului și hidratează în profunzime, iar Vitamina E protejează Acidul Hialuronic, fibrele de colagen și elastina pielii. Acestui complex anti-age îi sunt asociate și alte principii active în funcție de destinația fiecărui produs. Formulările cremelor sunt semigrase și grase, bogate în uleiuri, ceruri și grăsimi naturale cu mare putere de reconstrucție celulară.

Cadouri de sărbători

Se apropie sărbătorile de iarnă. Iarna, când tenul nostru are de suferit din cauza frigului. Eu deja am o listă de creme din această gamă pe care vreau să le fac cadou. Sunt sigur că le prinde bine, mai ales în perioada asta când folosesc mult spirt și dezinfectant care le pot deteriora pielea mâinilor.

Am ales o Cremă Intensiv Hidratantă (45+) pe care să o fac cadou mamei mele. Această cremă, prin formula grasă, onctuasă, bogată în uleiuri, ceruri și grăsimi naturale cu mare putere de reconstrucție și prin complexul anti-age, previne și atenuează semnele imbătrinirii tenului. Crema reface funcția de barieră a pielii, afectată de trecerea timpului.

GH3C Crema Hidratanta
Sursa: farmec.ro
GH3C Crema Regeneranta Maini
Sursa: farmec.ro

 

 

 

De asemeni o să-i iau și o Cremă Regenerantă pentru Mâini. Complexul anti-age, inovator previne și atenuează semnele imbătranirii pielii mâinilor, primele afectate de trecerea timpului. Acidul hialuronic hidratează în profunzime. Vitamina E și Juvinity intarzie imbătranirea metabolică și revigorează replicarea celulară.

 

Pe lângă celelalte cadouri o să-i soției o Emulsie Hidratantă Demachiantă 2 în 1 (30+). Prin complexul anti-age previne și atenuează semnele senescentei tenurilor mature și uscate și are efect geriatric asupra pielii. Juvinity, noul ingredient ce face parte din Complexul anti-age este numit și Complexul tinereții, Rezervorul de tinerețe indelungată a pielii. Acesta întârzie imbătranirea metabolică și a nucleului celulelor, revigorează replicarea celulară.

GH3C emulsie hidratanta 2n1
Sursa: farmec.ro

Celelalte produse de îngrijire ale acestei game sunt:

 

Cred că găsesc ceva și pentru bunica mea, care la 88 de ani încă se ține bine și se bucură mereu când îi duc asemenea cadouri.

Nu uitați de persoanele dragi din viața voastră. Ajutați-le să se simtă frumoase și mereu tinere. O cremă sau o emulsie hidratantă din gama Gerovital H3 Classic le va ajuta. Juvinity este o moleculă cheie care poate întârzia declanșarea imbătranirii, deoarece limitează stresul oxidativ și conservă lungimea telomerilor, prelungind astfel viață celulelor. Juvinity asigură respirația optimă a celulelor și reactivează sinteză componenților majori ai dermului.

*Acest articol a fost scris pentru competiția SuperBlog 2020. Este o noua ediție de SuperBlog unde particip după cele din toamna si primavara trecută. Găsiti aici toate articolele din concursurile mele SuperBlog.

 

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 comment

%d blogeri au apreciat: