fbpx
Gerard Butler vedeta

M-am îmbrăcat ca o vedetă

Când ne-au anunțat tema petrecerii pentru aniversarea clubului meu preferat am fost tare încântat. Era petrecerea mea favorită la care mergeam an de an. Tema era întotdeauna anunțată cu cel puțin două săptămâni înainte ca să avem timp să ne pregătim. Recunosc, prima dată am fost puțin surprins. Cum adică să ne îmbrăcăm ca niște vedete? Eu nu m-am îmbrăcat ca o vedetă până acum. Am fost lămuriți însă foarte repede. Trebuia să luăm o poză de pe net a vedetei preferate și să ne îmbrăcăm la fel. La intrare ne verifica poza și îmbrăcămintea. 

Am trecut apoi la căutarea pozei și am avut câteva mici strângeri de inimă. Și cum vedeta mea preferată este Gerard Butler am analizat câteva poze cu el. Păi vedetele astea se îmbracă cu haine de sute sau chiar mii de dolari, ce naiba fac eu? Soluția a venit mai repede decât mă gândeam. Trebuia să caut ceva asemănător cu hainele lui dar la prețuri accesibile pentru mine. Și bineînțeles că Answear.ro a fost prima mea variantă. Știam că în oferta lor sunt peste 300 branduri internaționale și sigur o să găsesc ceva pe placul meu. Am ales prima data o poză cu o ținută de gală cu un costum și cravată. Am intrat la secțiunea de sacouri bărbați și deja găsisem câteva variante mișto când m-am oprit. Stai puțin. Ăla este Gerard Butler la petrecere în club? Nu prea, era la o lansare de film. Și atunci am căutat mai bine și am găsit o poză cu el când mergea la o petrecere în club. E, așa da.

Gerard ButlerȘi am trecut la treabă. Mi-am propus să nu depășesc un buget de 1.000 lei și am început căutările. Prima dată m-am oprit la geci de bărbați și am ales o geacă care seamănă foarte mult cu cea pe care o avea Gerard. Și era chiar ok la preț, 350 lei. Apoi am trecut la jeanși. Pe Answear.ro sunt multe variante de jeanși însă m-au ajutat mult filtrele din stânga care m-au dus exact unde trebuie. Am ales și o pereche de jeanși la 150 lei și am trecut la tricouri. Am ales un tricou basic de 50 lei cu decolteu în formă de V.

Mai rămânea doar încălțămintea. Prima dată am vrut să-mi iau niște ghete dar nu prea respectam outfit-ul lui Gerard și am hotărât să caut ceva asemănător. Bineînțeles ca am găsit imediat niște pantofi sport aproape la fel. Plus că erau la reducere de la 399 lei la 199 lei. Îmi mai rămăseseră și 250 lei pe care am hotărât să-i cheltui la bar. Cu ținuta rezolvasem mai bine decât mă așteptam cu ajutorul lui Answear.ro.

Bineînțeles că am fost acceptat la intrare. Mădălina Ghenea nu venise dar m-am întâlnit cu Johnny Deep și Brad Pitt și am tras o băuta până dimineață când am plecat la fel de șifonat cum era Gerard când l-au prins paparazzi la ieșire dintr-un club din Italia.

M-am îmbrăcat ca o vedetă în seara aceea dar mă simt mereu așa când îmi aleg haine de la Answear.ro. Mai ales când profit de ofertele speciale la branduri internaționale de renume.

Mai jos găsiți ținutele alese de mine și aștept să-mi spuneți dacă m-am încadrat bine.

Jeansi Only & Sons Answear.ro
Sursa: Answear.ro
Jeansi Only & Sons
Geaca Mango Answear.ro
Sursa: Answear.ro
Geaca Mango
Tricou Medicine Answear.ro
Sursa: Answear.ro
Tricou Medicine
Pantofi sport Adidas Answear.ro
Sursa: Answear.ro
Pantofi sport Adidas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Acest articol a fost scris pentru competiția #SuperBlog2019, unde sunt înscris pentru prima dată în această toamnă. Pentru cei de la Answear.ro am mai scris și articolul ăsta și ăsta.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: