fbpx
salt cu parasuta

Mă cheamă Adrenalină

experiente-adrenalina
Sursa: experimenteaza.ro

S-ar putea să fie un șoc pentru cei care mă cunosc acum și nu mă știu de când eram mic. Da, mă cheamă Adrenalină. Sau, cel puțin, mă chema când aveam 12,13 ani și locuiam în Sinaia. Și pe mine și pe toți prietenii mei de atunci.

Tiroliană? Da, nici o problemă. O frânghie între doi copaci traversată cu capul în jos. Rafting? Se rezolvă. Plută din lemn construită de noi cu care traversam un baraj din mijlocul pădurii. Urcatul în copacii cei mai înalți. Mersul prin pădure prin zăpada până la brâu să căutăm brad de Crăciun (da, recunosc, am făcut-o și acum îmi pare rău) pe care trebuia să-l aducem noaptea acasă să nu ne prindă cineva. Și în final, cea mai mare creatoare de adrenalină: fuga cu ursul în spatele tău prin pădure.

Sinaia padureDa, toate de mai sus sunt reale și sunt trăite de mine în Sinaia în anii copilăriei. Nu le voi uita niciodată, sunt experiențe care poate m-au ajutat apoi în viață sau mi-au dat curajul să încerc mereu lucruri noi, cu un dram de nebunie, nesiguranță și necunoscut în ele. Mă arunc deseori cu capul înainte fără să stau prea mult să cântăresc consecințele dar NICIODATĂ nu-mi pare rău că am făcut asta. Ca și participarea de anul ăsta de la #SuperBlog 🙂

Pentru că am fost acolo și știu ce senzații îți crează adrenalina în corp aș vrea să le retrăiesc. De data asta nu cu prietenii mei din copilărie care au plecat în locuri diferite fiecare. Probabil că dacă m-aș întâlni cu ei am bea câteva lăzi de bere și ne-am aduce aminte ce făceam atunci. Acum aș vrea să le fac cadou persoanelor dragi din familie.

experimenteaza-logo Și am găsit partenerul perfect. De ce zic asta? Pentru că persoanele dragi mie au firi diferite și fiecăreia i s-ar potrivi altceva. Oare ce mi-ar zice dacă m-aș duce într-o zi și le-aș spune: hai, experimentează viața și altfel decât o faci zilnic. Adevărul este că soția mi-ar tăia-o rapid cu experimentează niște jocuri cu piciu că abia te așteaptă.

Daaaar, după aia aș scoate din mâneca asul pe care l-am găsit cercetând experiențe cu romantism de pe site-ul Experimentează.ro și anume „Un week-end înapoi în timp cu cazare la un castel”. Asta cu siguranță i-ar plăcea mai mult decât un rafting sau ceva legat de sport sau mașini. Cine nu vrea să fie plimbat cu o mașină de epocă, să doarmă într-un castel și să servească cina romantic în fața șemineului. Eu nu prea mă dau în vânt după asta dar mă sacrific pentru ea pentru că știu că i-ar face plăcere. Ar avea parte de relaxarea pe care o caută în ultima vreme și i s-ar potrivi o plimbare prin curtea unui castel.

experimenteaza week end la castel
Sursa: experimenteaza.ro

Se schimbă problema când o să vorbesc cu sora ei. Ea este genul meu, mai pe de-astea cu adrenalina. Sigur găsim niște experiențe cu adrenalină potrivite. Eu aș merge pe un zbor cu balonul cu aer cald sau un rafting. Cred că atunci când va fi în balon și va vedea cât de frumos se vede de sus va dori să facă asta de mai multe ori. Pentru mine personal cea mai tare experiență cu adrenalină pe care vreau să o încerc este un salt cu parașuta. Încă nu am renunțat, mi-am făcut și asigurare de viața și tot o să ajung odată să o fac.

salt cu parasuta
Sursa: experimenteaza.ro

Când eram mici ne organizam imediat pentru o nouă aventură în pădure. Acum, când suntem prinși în treburile de zi cu zi cu joburi, familie, etc este mai greu să organizăm ceva. De aceea, după ce i-am descoperit pe cei de la Experimentează.ro am răsuflat ușurat. Nu mai trebuie să caut eu pentru că ei pot deveni foarte ușor furnizorul tău de experiențe. Am găsit imediat ce voiam fie că este vorba despre dezvoltare personală, experiență de tir sau food & drinks

Poți face un cadou cuiva drag știind clar că acea experiență o va ține minte toată viața. Și poți face asta foarte ușor apelând la pachetele deja făcute de Experimentează.ro Eu mă uit din ce în ce mai des la saltul cu parașuta. Va anunț după ce o fac, nu scăpați de pozele mele pe tot facebook-ul și instagramul. Asta că tot mă cheamă Adrenalină și tre să-mi respect blazonul.

*Acest articol a fost scris pentru competiția #SuperBlog2019, unde sunt înscris pentru prima dată în această toamnă.

 

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: