fbpx
Mallorca vacanță unică

Mallorca, o vacanță unică

Mallorca vacanță unicăMallorca, insula pregătită pentru toată lumea

Am pregătit acest articol pentru începutul de an cu ideea că acum deja trebuie să vă gândiți la vacanța de anul acesta. Credeți că este posibil să te îndrăgostești de o zonă doar privind niște poze. Eu acum cred că da. M-am îndrăgostit de Mallorca. Fără să fi ajuns acolo până acum. Și responsabilul pentru asta este Eduard Baltă. El a creat pachetul Mallorca vacanță unică si este cel care vrea să aducă în Mallorca cât mai mulți dintre noi pentru a descoperi o destinație magnifică

De ce folosesc cuvinte așa mari. Pentru că Mallorca este o destinație potrivită pentru toată lumea. Dar hai să începem cu începutul. Să vă spun câteva cuvinte despre această insulă.

Imagine panoramica Palma de MallorcaNordul insulei MallorcaCatedrala MallorcaConform Wikipedia, Mallorca este cea mai mare insulă spaniolă. Este localizată în partea de vest a Mării Mediterane, la circa 170 km de coasta unde este situată Barcelona și face parte din arhipelagul Insulelor Baleare. Numele derivă din latinescul „Insula Maior”, în comparație cu insula Menorca. Capitala insulei, Palma, este și capitala regiunii autonome a Insulelor Baleare. Limba oficială fiind catalana și spaniola.

Cum ajungi la Mallorca

Poți ajunge în două feluri: cu avionul sau feribotul. Pe aeroportul din Palma aterizează curse interne de la Madrid sau Barcelona dar și foarte multe curse internaționale de pe principalele aeroporturi din Europa. Cu feribotul este destul de scump și face cam 7 ore jumate.

Cazare în Mallorca

Sunt multe variante de cazare ca peste tot în lume. Eu însă vă propun o cazare pentru toată familia sau pentru toată gașca de prieteni: vile cu self catering și piscină, curte, barbeque, pentru 4 până la 12 persoane. Aceste vile au toate facilitățile și beneficiază de regim hotelier cu curățenia, schimbatul cearceafurilor și prosoapelor asigurate o dată pe sejur. Toate vilele au prosoape și sezlonguri pentru piscină. Aveți o terasă unde puteți să faceți un barbeque sau o piscină unde să vă relaxați seara după o plimbare pe insulă. 

Excursie MallorcaHiking in MallorcaOras vechi insula MallorcaPlaja MallorcaActivități de făcut în Mallorca

Spuneți voi orice activitate pe care vreți să o faceți în vacanță și sigur o veți găsi pe această insulă. De la cele peste 200 plaje unde poți face orice sport de apă sau poți să stai la soare, până la drumeții pe munte, plimbări cu yachtul, tenis la academia lui Nadal sau orice îți trece prin cap o să le găsești pe toate.

În funcție de ce vrei să faci în vacanță îți poți alege și perioada în care să mergi. Uite aici câteva informații despre vreme:

 • aprilie, temperaturi medii de 20C, peste 8 ore/zi soare, condiții ideale pentru cei care vor să descopere această minunată insulă, (fără aglomerație) pentru pasionații de drumeții și sport;
 • mai, temperatură medie de 22C, 10-12ore/zi soare, temperatura mării peste 18C cu crestere spre sfârșitul lunii, briză blândă, puține ploi- mulți o consideră cea mai bună vreme din an;
 • iunie, temperaturi medii de 26C, foarte mult soare și maxim 3 zile ploioase, apa mării 21C, început de high-season;
 • iulie + august, temperaturi medii de 30C dar multe zile cu peste 30C , noaptea 20C, zile foarte călduroase, cu umiditate ridicată, aglomerație mare;
 • septembrie, temperaturie medie de 25C, cu dimineți și seri puțin mai răcoroase, șanse mici de ploi scurte, apa mării peste 24C;
 • octombrie, cu o temperatură medie de 22-24C, teoretic, una din cele 2 luni mai ploioase, (maxim 6zile/lună) dar în continuare vreme călduroasă și multe zile cu soare, baie în mare se poate face fără nicio problemă, apa mării minim 22C.

Port turistic MallorcaPort MallorcaTerase MallorcaPlimbare MallorcaDacă nu v-am convins deja stați să vă povestesc mai multe. De fapt sunt atât de multe de spus încât ar trebui să fac un articol destul de lung. O să pun poze și o să vă spun doar atât: nu vă mai bateți capul cu organizarea vacanței în Mallorca. Edi s-a ocupat deja de asta. A fost de mai multe ori acolo și acum a creat pachete pentru cei care pleacă în vacanță acolo cu excursii incluse și cu excursii opționale. Dar cel mai important, el este acolo din aprilie până în octombrie și va fi ghidul vostru în insulă. Știe toate potecile care te duc să vezi priveliștile alea minunate, te va duce la restaurante locale unde mănâncă cei de acolo și unde nu trebuie să plătești foarte mult. Știe și restaurante scumpe din port din Mallorca. Te duce la pescuit dacă asta vrei să faci. Sau la parcul acvatic dacă ești cu copiii în vacanță. Da, este o destinație foarte child friendly. De la călărie, sporturi nautice pentru copii, parc acvatic și chiar lecții de tenis la academia lui Nadal.

Există foarte multe excursii pe care le poți alege într-o săptămână de vacanță. Pachetele sunt doar de 7 nopți cu intrare sâmbăta și includ 4 excursii pe care le discutați la momentul rezervării. Fie că alegi o plimbare pe faleza din Mallorca cu un spectacol de flamenco sau vrei să mergi la snorkeling și alte sporturi nautice, Edi știe exact unde trebuie să mergi.

Specialitati MallorcaPlaja MallorcaApus de soare in MallorcaPriveliste MallorcaPort in MallorcaTot ceea ce trebuie să faci este să te hotărăști cât mai repede, să-ți iei toată familia (părinți, bunici, copii) sau toată gașca de prieteni și să alegi perioada de vacanță. Chiar dacă la noi insula nu este atât de promovată ea este plină de turiști nemți și englezi care vin și stau câte o luna în aceste vile. Pentru a putea rezerva o vacanță trebuie să fiți minim 4 persoane dar vilele mai mari cu piscine sunt cam pentru 10-12 persoane. Pentru grupuri mai mari se pot rezerva și două vile separate (de exemplu două vile de câte 6 persoane).

În funcție de perioada aleasă, pachetele încep de la prețul de 450 euro/persoană și includ cazare în vilă privată de 4-12 pers + mașini închiriate cu asigurare totală pentru întreaga perioadă, fără limită de km + 4 excursii. Aceste excursii, dintre care una este o croazieră, sunt organizate în zone geografice diferite, cu atracții diferite, cele mai importante din insulă. Ca să fie totul clar legat de excursii, Edi va fi ghidul și vă va prezenta zona în care mergeți. În excursiile incluse nu sunt alte costuri cu activități (vă plimbați, admirați, fotografiați, vă relaxați și beneficiați de timp liber la dispoziție).  Cu siguranță însă va salva mult din bugetul vostru pentru că știe deja unde să vă ducă ca să aveți costuri minime. Excursiile din pachetul standard vacanță Mallorca includ și vizitarea unui minunat și tradițional sat pescăresc

Mallorca vacanță unică Mallorca vacanță unică Mallorca vacanță unică Mallorca vacanță unică Mallorca vacanță unicăPentru rezervări îl puteți contacta pe Edi pe pagina lui de facebook: Eduard Baltă, pe pagina de facebook special creată, pe instagram la mallorcavacantaunica și la telefon/whatsApp 0744488494. Ca să știți puțin despre Edi vă spun doar că are 25 de ani experiență în turism (am fost colegi la Hotel Mara când m-am angajat eu prima dată în turism)  și în ultimii ani s-a ocupat, cu agenția sa de turism, de organizarea de excursii și evenimente corporate în Romania și în alte tări.

Mă puteți contacta și pe mine și vă fac legătura cu el. Dacă îl contactați direct vă rog să-i precizați că ați văzut la mine pe blog această ofertă ca să mă dau mare că citește cineva și blogul meu. 

Găsiți la acest link și descrierea pachetului Mallorca vacanță unică. 

Mai am câteva mici precizări:

 1. Pentru turiștii individuali, vor fi câteva date fixe  pentru pachete, primăvara-vara-toamna, pachetul va conține : hotel cu demi-pensiune + excursii cu microbuz-autocar + ghid ( în funcție de mărimea grupului )
 2. !!! Plata excursiei se face eșalonat cu un avans de doar 25% și diferența cu 60 de zile înainte de plecare;
 3. Nu se vând pachete fără excursii, ideea principală este de a descoperi o insulă minunată prin programe opționale personalizate pentru fiecare grup.
 4. Pentru cei care vor să evite aglomerația din sezon cele mai recomandate sunt primăvara și toamna.
 5. Excursiile nu se găsesc la vânzare pe net ci doar contactându-l pe Edi care vă poate da mult mai multe detalii.
 6.  Edi vă poate ajuta și cu biletele de avion, știe cele mai bune variante de a ajunge cel mai ieftin în Palma.

La mulți ani!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: