fbpx
BrandGSM.ro

Nu există telefon fără accesorii

Table of Contents

Accesorii obligatorii pentru telefon

Chiar așa. Eu cred că nu există telefon fără accesorii. Câte persoane din jurul vostru cunoașteți care țin telefonul așa cum l-au luat din magazin? Eu nu știu pe nimeni. Fie că este vorba despre folie, husă simplă sau cu inel de selfie sau orice alt accesoriu legat de telefon acestea sunt de neconceput în ziua de astăzi.

Fie că le folosim pentru protecția telefonului sau pentru înfrumusețarea lui toți vrem să-i adăugăm un strop de personalitate care să-l facă unic față de celelalte cu care se întâlnește. Ce crezi că numai tu te întâlnești cu cineva? De fapt și telefonul tău are o întâlnire. Și bineînțeles că și el trebuie să impresioneze.

Și dacă astăzi am ales să vorbim despre accesoriile telefoanelor haideți să vedem ce le face așa importante și de ce trebuie să ținem cont când le alegem. Bineînțeles că fiecare avem criteriile noastre de alegere a accesoriilor. Dacă întrebi puștoaicele de liceu acestea ar vrea huse cu imprimeuri, studentele la București care se plimbă prin cluburi ar vrea o husă Lagerfeld sau Ted Baker și cei care aleargă sau se plimbă pe munți ca mine sunt sigur că preferă o husă antișoc.

Black Friday BrandGSM
Sursa: BrandGSM facebook page

Așa că mai degrabă hai să vorbim despre motivele pentru care alegem accesorii de calitate pentru telefoanele noastre. După părerea mea, calitatea accesoriului folosit îi dă telefonului frumusețe, eleganță și îl scoate în evidență. Dacă folosim un produs foarte ieftin, chiar dacă avem un telefon scump acest lucru se va vedea. Și o să vă dau propriul exemplu.

Smartphone = folie de protecție

Am schimbat multe telefoane de-a lungul timpului. Nu mai are rost să enumăr mărcile. Până la smartphone nu mi-am pus niciodată problema unui accesoriu pentru telefon. După ce am început să folosesc smartphone-uri am văzut că este imperativ necesar. De ce? Nu sunt cel mai grijuliu cu lucrurile mele. Cum credeți că-mi loveam eu mereu ecranul telefonului? Cu el în buzunar loveam mereu colțul biroului. O dată, de două ori până a crăpat ecranul. Când am văzut cât mă costă să-l repar m-am gândit că trebuie neapărat să-mi iau o folie de protecție. Bineînțeles că am primit cele mai bune recomandări să-mi cumpăr chinezării care veneau după 40-50 zile. La început a fost fun. După care au venit produsele și mi-am dat seama cu adevărat ce înseamnă un produs de calitate.

Folia mea e tare

Din câte lucruri mi-am luat din China direct de pe site-ul știți voi care nu s-a potrivit nimic la fix cu ce aveam eu. Deși specificasem marca telefonului. Sau se crăpau pe la colțuri după 3 zile de folosire la o așezare mai bruscă pe birou. Așa că m-am hotărât să caut niște accesorii de calitate. Spre fericirea mea, am găsit firma care, după 20 de ani de experiență în domeniul accesoriilor de telefonie mobilă și tehnologie, au reușit să facă o selecție de produse la care oferă standarde garantate de calitate și fiabilitate. Da, este vorba despre BrandGSM, firmă care este importator oficial și distribuitor pentru branduri consacrate la nivel mondial: UAG, Ted Baker, Spigen, Devia, GoPro, PopSockets, FitBit, Bose, Garmin, McDodo, Procell, Lemontti, Apple, Samsung, Huawei, LG, Xiaomi.

Folie Eiger BrandGSM
Folie Samsung Galaxy S20 Ultra Eiger Sticla 3D Case Friendly Clear Black Sursa: BrandGSM.ro

 

Astăzi, după ce folosesc de mult produsele lor, stau mult mai liniștit. Am o folie care îmi protejează telefonul de micile accidente, mai ales că fi-miu s-a învățat să-l ia și să-l mai butoneze căutând jocuri și filmulețe. Și când ai un telefon destul de scump stai cu inima cât un purice când îl flutură cel mic prin casă. Am avut de ales dintre mai multe branduri și mi-am ales o folie telefon Eiger din sticlă cu protecție înaltă pentru S20-ul meu Ultra. Ce mi-a plăcut cel mai mult este că am văzut toate specificațiile produsului și am înțeles care este diferența dintre acesta și o folie obișnuită no name. Pentru că Eiger se ocupă de accessorii de telefoane de calitate, produsele lor au garanție și certificare spre deosebire de unele obișnuite. Iar unul dintre criteriile pentru care am ales acest produs a fost rezistența la lovituri și stratul de protecție oleofobic care protejează împotrivă petelor și amprentelor. După mine acestea sunt cele mai importante criterii pentru alegerea foliilor de telefon.

Husa Samsung Galaxy S20 Ultra UAG Plasma Series Ash Sursa: BrandGSM.ro

Cele mai bune huse pentru telefoane

Care sunt cele mai bune huse pentru telefoane? Alea care îți plac ție bineînțeles :).  La huse revenim mai mult la partea de personalizare. Dacă la folii cea care primează este protecția ecranului sau a intimității prin alegerea unor folii privacy (care vă asigură confidențialitatea displayului când sunt și alte persoane în jur), când vine vorba despre huse aici avem criteriile puțin schimbate. Acestea îți personalizează telefonul și îl scoate în evidență. Iar în selecția de huse de la brandgsm.ro îți vei găsi cu siguranță husa potrivită.

Hai să luăm criteriile mele de alegere a husei. Mie îmi place să fac poze cu telefonul, mă duc pe munte, alerg și mă dau cu bicicleta. Cu siguranță vreau că husa mea să protejeze telefonul în cazul în care îl scap din mână. Mai ales că pentru a găsi unghiul pentru poza perfectă alegi poziții destul de riscante. Era să-l scap în mare de foarte multe ori sau de la ultimul etaj al hotelului când încercam să fac câte o poză apusului de soare.

Husa telefon BrangdGSM Karl Lagerfeld
Husa iPhone 11 Pro Karl Lagerfeld Colectia Glitter Logo Negru Sursa: BrandGSM.ro

Pentru fete mai potrivite sunt cele cu flori sau cele de designer cum sunt cele de la Lagerfeld, foarte căutate zilele astea. Găsiți multe modele pe site-ul celor de la BrandGSM dar cel mai important este că găsiți huse de calitate.

Și nu trebuie să vă opriți la folii și huse. Un accesoriu de calitate poate fi cablul de încărcare. Toți vrem să încărcăm telefonul cât mai rapid. De aceea trebuie să alegem un încărcător și un cablu bun, cu garanția calității. Și cum vă spuneam sus, cei de la BrandGSM sunt furnizori autorizați pentru majoritatea brandurilor de telefoane. Așa că găsiți la ei produse originale ale mărcii telefonului sau alte produse la fel de bune.

5 motive pentru a alege accesoriile de calitate

Dacă ar fi să fac un top cu 5 motive pentru care aș alege accesorii de calitate, acestea ar fi:

Așa că voi avea grijă de telefonul meu dacă vreau să-l păstrez mai mult timp. Chiar dacă am de gând să-l schimb îmi va fi mai ușor dacă el va arăta ca nou după ce l-am protejat cât mai bine.

*Acest articol a fost scris pentru competiția SuperBlog 2020. Este o noua ediție de SuperBlog unde particip după cele din toamna si primavara trecută. Găsiti pe blog toate articolele din concursurile mele SuperBlog.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: