fbpx
StoneMania

Pietre semiprețioase pentru liniștea mea

Cum îmi găsesc liniștea?

Da, sunt cam agitat și nervos zilele astea. Chiar dacă nu mai este sezon de vârf, mai sunt o grămadă de lucruri de făcut. Acasă ritmul de joacă nu s-a schimbat, dimpotrivă, se mărește pe zi ce trece. Trebuie (Vreau) să scriu și pentru Superblog și nu reușesc decât noaptea. Aș mai vrea să continui și niște proiecte pe care mi le propusesem pentru youtube în toamna asta dar pur și simplu timpul meu liber nu este suficient. Și nu văd cum aș putea să găsesc mai mult timp. Oricât de mult timp liber mi-aș face rost, el se va aloca automat către joacă, nu către proiectele mele.

Pietre semipretioase
Sursa: Hans-Peter Gauster pe Unsplash

Așa că e momentul să mă liniștesc puțin și să încerc să ordonez lucrurile. Și am găsit metoda perfectă. Știți că vă scriam în primăvară că am început să citesc despre cristale. Cristalele sunt o materie solidă, însă atomii care le compun vibrează la frecvențe foarte înalte. Acest lucru se datorează modului în care aceste frumoase cristale au fost create.

StoneMania
Sursa: StoneMania Bijou

Cristalele au apărut sub formă lichidă sau gazoasă sub Pamant. Cand lichidul sau gazul respectiv a ajuns la suprafață și s-a răcit, s-a coagulat și a format ceea ce acum percepem ca materie solidă, cu fiecare atom organizat într-un model ordonat și repetitiv. Acești atomi vibrează la o viteză foarte mare și atât temperatura cât și sunetul le pot influența frecvența.

Furnizorii de cristale

Ideea ce stă la baza cristalelor este, deci, că frecvența lor vibrationala ne-o influențează pe a noastră și invers. Se știe că anumite pietre prețioase și semipretioase au proprietăți și calități specifice pe care le folosim pentru a ne influența propriile vibrații.

Așa că o să-mi aleg un set de cristale cu care să-mi decorez dormitorul și biroul astfel încât să reușesc să mă calmez și să găsesc soluții mai bune pentru a-mi rezolva problemele.

cristale-somn-baner-700
Cristale pentru somn. Sursa: StoneMania Bijou

Cum fac asta? Păi apelez la StoneMania Bijou. Aceștia au experiență de 7 ani pe piața noastră și sunt în topul firmelor din România care comercializează pietre fine și cristale naturale. Mă gândesc întâi la somnul meu care, chiar dacă este mai scurt, trebuie să fie odihnitor și să mă încarce cu energie pozitivă.

Somnul meu este important

Cel mai bun și recunoscut cristal pentru a îmbunătăți somnul este Ametistul. Acesta calmează mintea, ajută în cazurile de insomnie când există o minte hiperactivă. Găsesc o mulțime de variante pe site-ul celor de la StoneMania Bijou. Apoi sigur o să iau Piatra Lunii. Aceasta echilibrează mintea cu emoțiile creând o relație armonioasă care mă pot ajuta să am un somn odihnitor.

Plus că cele două, Ametistul și Piatra Lunii, împreună cu Cuarț roz, Jad, și Howlit fac parte din cristalele protectoare ale zodiei mele. Găsesc toate aceste cristale la StoneMania Bijou.

Granat
Granat. Sursa: StoneMania Bijou

Găsiți la ei foarte multe informații despre cristale și utilizarea lor. Așa am aflat că pentru un somn odihnitor ar trebui să mai adaug și o piatră de Jad, cunoscută ca și piatra visurilor. Aceasta îmbunătățește înțelepciunea și este un simbol al liniștii. Deasemeni pot adăuga și Turmalină Neagră pentru că este un profund calmant și Hematitul pentru că eliberează mintea de îngrijorări și tulburări psihice.

Mi-am făcut un set de pietre semiprețioase care va sta pe noptiera mea și mă va ajuta să am un somn mai bun și odihnitor. Sper să-mi dea și liniștea de a mă gândi la proiectele mele și cum să le pun în aplicare.

Sursă de cadouri

Și dacă tot sunt pe site ia să vedem ce cadou drăguț i-aș lua soției mele, ca tot se apropie sărbătorile. Și ea, ca și mine, este destul de obosită și stresată în ultima perioadă cu gândul tot timpul la sănătatea piciului, a noastră și a apropiaților. Cu siguranță i-ar plăcea o brațară dintre cele peste 1100 de brățări disponibile pe site. O să aleg ceva care conține cristalele zodiei ei: Granat, Carneol, Cuarț roz, Jasp roșu, Ametist. Pietrele semiprețioase corespondente zodiei ei sunt cele roșii-pămantii. Granatul îi dă încredere în sine și îi intăreste calitătile. Carneolul îi ajută pe Berbeci să rămană cu picioarele pe pămant și să nu se lase acaparați de proiecte excesiv de riscante. Jaspul roșu o ajută să găsească soluții chiar și în cele mai dificile situații. Energia roșu-violetă a ametistului îi impulsionează să acționeze.

Cristale semipretioase
Sursa: StoneMania Bijou

Am ales o brațară pentru zodia Berbec închisă cu bumbi de argint. Sper să-i placă. Găsiti multe alte modele de bijuterii cu cristale pe site-ul celor de la Stonemania. Cristalele folosite de ei în fabricarea bijuteriilor sunt 100% naturale și netratate.

Hai să vedem acum dacă îmi iau și câteva cristale pentru birou. Am găsit un articol pe site-ul StoneMania Bijou despre pietrele prețioase care te încarcă pozitiv. O să-mi aleg un set și din acestea.

StoneMania
Sursa: StoneMania Bijou

Acum sunt acoperit. Am și la muncă și acasă un set de pietre semiprețioase care mă vor ajuta să mă liniștesc, să gândesc mai clar și profund și să-mi organizez mai bine treaba. Cu ajutorul celor de la StoneMania Bijou îmi fac viața mai liniștită psihic.

Black Friday StoneMania

Nu uitați că în 13 noiembrie au și campanie de Black Friday și vă puteți completa colecția de pietre semiprețioase sau puteți face un cadou celor dragi. Și urmăriți pagina lor de facebook StoneMania Bijou – Pietre semipretioase pentru oferte speciale.

*Acest articol a fost scris pentru competiția SuperBlog 2020. Este o noua ediție de SuperBlog unde particip după cele din toamna si primavara trecută. Găsiti aici toate articolele din concursurile mele SuperBlog.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: