fbpx
Paris Champs Elysee

Program de iarnă pentru blog

Istanbul Bosfor
Istanbul Bosfor

Program de iarnă pentru blog

Gata, mi-am definitivat un program de iarnă pentru blog. M-am gândit să vi-l aduc și vouă la cunoștință din mai multe motive. Ați tot văzut aici multe articole în ultima perioadă. Pentru cine nu știe deja, m-am înscris la concursul Superblog 2019. Se pare că sunt deja câștigător pentru că mi-am atins scopul pentru care m-am înscris. Am spus de la început că mă înscriu și vreau să particip la toate probele ca să-mi fac o ritmicitate a postării articolelor pe site datorită deadline-ului pe care-l are fiecare dintre acestea. Nu numai că am scris până acum 18 articole din care cu ăsta și ăsta am câștigat și niște premii dar am reușit să-mi programez timpul pentru a reuși să le scriu în termen. 

Dar “monstrul” s-a trezit la viață. Chiar dacă timpul pentru a scrie este luat din timpul meu de somn de noapte, am chef să scriu din ce în ce mai mult. Și atunci m-am gândit ce ar trebui să vă scriu ca să vi se pară interesant și să vă facă să mă citiți mereu.

Pentru că am declarat de la început că blogul meu va avea o componentă majoră de travel m-am hotărât ca în iarna asta să mă ocup de acest aspect. De ce travel? Pentru că mă pricep cât de cât și dacă fac o recomandare pentru un loc de vizitat știu pe ce să pun accentul. Și așa programul de iarnă pentru blog a devenit realitate imediat.

Despre ce o să vă vorbesc:

Orașe vizitate

O să scriu câte un articol despre orașele vizitate de mine, toate din Europa. Nu veți găsi informații despre atracțiile principale din acele orașe, mai degrabă doar câteva poze cu ele. Informațiile despre acestea se pot găsi din foarte multe surse. Nu e cazul să fiu încă unul care să vă zică să vizitați Tour Eiffel sau London Eye. Eu o să vă povestesc cum mi-am făcut rezervarea, unde am stat, cum am ales traseele de vizitat și ce am descoperit în afara atracțiilor principale. Mă gândesc ca asta v-ar ajuta mai mult dacă vreți să plecați vreodată într-o vacanță în unul dintre aceste orașe.

Paris Champs Elysee
Paris Champs Elysee

Destinații de vacanță

Pentru că tot suntem în perioada alegerii vacanțelor de la anul o să vă fac o radiografie a destinațiilor de vacanță. Avantaje și dezavantaje, modul de călătorie până acolo și altele. De ce să alegi Bulgaria sau Grecia, de ce să nu încerci și litoralul românesc și multe alte destinații interesante. O să mă rezum deocamdată la cele pe care le știu mai bine și, după ce o să plec și eu în vacanțe în destinații noi, o să vi le prezint și pe acelea.

Inside tips 

Aici este domeniul la care mă pricep cel mai bine. De ce să alegi Early Booking sau Long Stay, unde găsești cele mai bune tarife pentru anumite destinații, cum să-ți faci vacanța cât mai plăcută la hotel. 

Social si evenimente

În afară de cele de mai sus mi-am lăsat câteva locuri libere și pentru partea socială a blogului. Aici o să dezbat anumite probleme sau evenimente naționale sau locale care apar în această iarnă. Vreau să mă implic și pe partea asta ca să putem avea dezbateri oneste și cu un dialog cât mai civilizat. Apoi să rezulte niște acțiuni pe care le putem face separat sau împreună pentru a rezolva sau menționa cuiva problemele societății. De exemplu, pe partea de caritate o să vă vorbesc despre proiecte care apar mereu în decembrie. Prin acestea putem face ceva pentru copiii cu situație materială precară sau familii nevoiașe. 

Kaliakra Bulgaria
Kaliakra Bulgaria

Pentru ca acest program de iarnă pentru blog să vă creeze o dependență în a citi articolele am făcut și un calendar. Deocamdată, până la finalul competiției Superblog o să scriu preponderent articole pentru ei. După acestea, în fiecare luni veți avea un articol despre un oraș vizitat. Miercurea revine destinației și vinerea tipsurilor despre tarife și vacanțe. Printre ele și în weekend-uri o să vă scriu despre partea socială. Dacă ceva este urgent și nu suportă amânare cu siguranță mai schimb câte ceva în program dar vă anunț.

Ce trebuie să faceți voi

Ce, credeați că voi nu trebuie să faceți nimic în afară de a citi articolele? Voi trebuie să mă faceți să scriu în contiuare și să o fac cât mai bine. Adică nu va sfiiți să dați like, share și să comentați fiecare articol chiar în subsolul acestuia sau pe facebook unde o să le postez pe toate. Legat de comentarii am rugămintea să folosiți un limbaj civilizat, fără instigări, fără denigrări și fără vulgarități. Nu mă deranjează comentariile ironice sau critice dar fără atacuri la persoană. Voi modera aceste comentarii și nu le voi permite pe blogul meu și conturile de social media.

Că tot a venit vorba de social media mă puteți găsi aici:

Facebook – aici, pe lângă articole mai postez și alte lucruri interesante sau comentez evenimentele zilei

Instagram – aici avem multe de lucrat. Da, încerc să pun poze mișto pe care le sharuiesc și pe facebook dar aș aprecia să începeți și voi să dați like paginii de insta dacă vă plac pozele ca să îmi fac mai mult curaj

Youtube – revine în forță în iarna asta și el. Vă sfătuiesc să vă abonați la canalul meu pentru că vin multe filme mișto și foarte utile. Folosesc din ce în ce mai mult drona, un aparat mirrorless așa că va crește calitatea filmelor (dacă am și un pic de talent să le montez)

Dacă vreți să citiți profilul profesional mă gasiți pe: Linked-in

Acum că este totul clar cu acest program de iarnă pentru blog vă urez să-l citiți și să-l dați mai departe.

Comenteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: