fbpx
Spring SuperBlog 21

Spring SuperBlog – din nou pe val

Spring SuperblogParticip din nou la Superblog

Da, iar mă las luat de val. De valul SuperBlog bineînțeles. Ce, credeați că m-am potolit? Nici gând, cum ar zice fi-miu. M-a prins tare această competiție.

Ajunsă acum la numărul 22, pentru mine la numărul 4, SuperBlog este o competiție între bloggeri care îi provoacă să scrie despre subiecte diferite respectând anumite briefuri și dead-line-uri. Ce-mi place mie cel mai mult este că mă scoate din zona de confort în care nu am chef de scris și tot amân publicarea unui articol. Aici, dead-line-ul pe care mi-am propus să nu-l ratez niciodată (și nu am făcut-o până acum în cele 3 ediții în care am participat) mă mobilizează să scriu și să public articolul.

Tot sper că asta mă va face să păstrez ritmul postării articolelor și după încetarea competiției și ăsta este unul din targeturile mele pe care-l am de când am participat pentru prima oară acum un an și jumătate. Da, am participat la două ediții de SuperBlog și la ediția de primăvara trecută a Spring SuperBlog. Ce am reușit în celelalte ediții găsiți aici și aici.

La ultima participare la Spring SuperBlog am ajuns până pe locul 4 și în toamna trecută am câștigat locul 1 „neoficial” la băieți. Cred că această competiție m-a ajutat și mă ajută să-mi perfecționez stilul de scris și să public articole interesante în continuare.

Cum te înscrii la Spring SuperBlog

Da, după o pauză de iarnă cam mare în care nu am publicat foarte multe articole rotițele mele se pun în mișcare. Și cel mai bine o pot face participând la Spring SuperBlog. Competiția este deschisă tuturor bloggerilor care au minim 20 de articole publicate și un blog mai vechi de 3 luni.

Nu în ultimul rând abia aștept să citesc (din nou) articole foarte interesante și discuțiile de pe grupul privat legate de solicitările sponsorilor. Nu uita să te înscrii și în acest grup de Facebook pentru că 30% din adrenalina competiției o iei de acolo.

Bineînțeles că primul pas este să citești regulamentul competiției și dacă ești de acord cu el dă-i drumul. Vei descoperi o comunitate foarte frumoasă, îți vei exersa stilul de a scrie și mai ales de a respecta anumite briefuri în vederea unor posibile colaborări viitoare.

Eu sunt nerăbdător să particip din nou și vă invit pe cei care aveți blog să vă înscrieți. Pe cei care citesc (din când în când ) articolele mele îi invit să descopere, prin intermediul acestora, diferite produse, servicii și oferte de care poate nu au auzit sau despre care pot învăța lucruri noi. Eu am descoperit astfel de produse noi și am început să le folosesc și eu.

Vine primăvara! Să înceapă Spring Superblog!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4 comments

%d blogeri au apreciat: