fbpx
Spring Superblog

Spring Superblog – o nouă provocare

Vine, vine primav… Spring Superblog

Știți cât v-am zăpăcit în toamna trecută cu prima mea participare la Superblog. Ei bine, dragii moșului, mă bag iar. Față de prima dată când habar nu aveam ce este și ce caut eu acolo acum mă bag la această provocare în cunoștință de cauză.

De data asta însă am motive clare pentru care mă bag și am motive clare ca voi să citiți articolele mele din competiție.

Pentru cine nu știe sau îi este lene să caute pe net această competiție se adresează celor care au un blog și măcar 20 de amărâte de articole publicate pe el. Participarea înseamnă înscrierea (normal 🙂 ) și mai multe probe (articole) de postat pe blog conform cerințelor sponsorilor competiției. Nu vă mai zăpăcesc cu detaliile dar dacă am printre cei care citesc persoane care nu știau dar se califică vă recomand să vă băgați. Hai să vă spun de ce mă bag eu.

Spring SuperblogMotivele mele

  1. MI-A PLĂCUT MAXIM
  2. M-a motivat să scriu
  3. M-a motivat să găsesc varianta de a împăca jobul, familia și blogul

Să le iau pe rând. Da, participarea într-o competiție este foarte interesantă pentru că vezi la cel nivel te afli ca și abordare a unor articole și din punctul de vedere al celui care îl solicită (clientul) dar și comparându-te cu alte articole pe aceeași temă. Eu știu ca sunt la început (da mah, bine, știu că nu am nici talent mare la scris) dar am încercat să respect cerințele fiecărei probe și spre bucuria mea am reușit să nu primesc nicio penalizare de-a lungul competiției. Asta a fost unul dintre targeturile mele pe care mi l-am îndeplinit și bineînțeles că și acum îmi propun la fel. Dar vă spun la final ce-mi propun ca să avem și ținte stabilite și cuantificabile 😀

Al doilea și ultimul target pe care l-am avut a fost să particip la toate probele. Am reușit asta și sunt foarte mândru. Cum am făcut-o? Păi, după cum ziceam și în articolul de final de competiție, mi-am sacrificat somnul cu minus două ore pe seară pe care le-am alocat pentru research și scris. Da, se poate face dacă nu ai niciun alt tab deschis și nu urmărești social media sau te mai uiți și la tutoriale youtube. De multe ori am stat și 6, 7 ore dar numai când mă apropiam de termenul limită al unui articol.

De ce m-am înscris anul ăsta

Am bineînțeles câteva motive pentru care m-am înscris și la Spring Superblog 2020:

  • încă nu mi-am reglat regularitatea cu care postez articole. Am avut o perioadă după Superblog când am postat regulat însă în ianuarie (am avut și motive întemeiate) nu am mai băgat nimic. Așa că este un bun prilej să-mi reiau regularitatea de postat articole. Mai ales că au dead-line.
  • vreau să văd dacă am evoluat față de prima mea participare ca și abordare a articolelor și ca feedback din partea tuturor (sponsori și voi cei care citiți).

Așa că vă pot promite că încerc să vă scriu articole cât mai interesante din care să puteți rămâne cu ceva legat de acel subiect. Pentru că sponsorii sunt din domenii diferite am ocazia și sper să vă dau informații utile care să vă rezolve o problemă sau împlinească o dorință. Sau să vă îmbunătățească cunoștințele despre un produs.

La final să vă spun și ce ținte mi-am pus singur și le verificăm la finalul lunii aprilie să vedem cum stau. Provocarea este și mai mare acum având în vedere că se apropie și se va deschide și sezonul de vară la hotel.

  1. Participarea la toate probele încadrându-mă în dead-line;
  2. Clasarea în top 15 la finalul competiției. Aici e mai complicat pentru că sunt oameni foarte faini care scriu de mult timp și o să-mi fie greu să mă bat cu ei;
  3. Câștigarea a cel puțin unei probe (singur). Am fost câștigător și data trecută la o probă dar împreună cu mai mulți participanți. 

Acestea fiind spuse, let the Spring Superblog begin.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4 comments

%d blogeri au apreciat: