fbpx
Spring Superblog Provocare reușită

Spring SuperBlog – Provocare reușită

Spring Superblog - Provocare reușită

Da, Spring SuperBlog a fost o provocare reușită. De ce spun asta? Păi hai să vedem de unde am pornit. Menționam în articolul de dinaintea startului competiției pe care puteți să-l citiți aici că îmi propun mai multe targeturi pentru primăvara asta.

Hai să vedem acum ce mi-am propus și ce am realizat. Trebuie să menționez că această competiție s-a desfășurat, după cum știți cu toții, în perioada asta grea când a trebuit să stăm mai mult acasă. O să ziceți că ar fi fost în avantajul meu pentru că aș fi avut mai mult timp pentru scris. Înseamnă că nu mi-ați citit articolele. Faptul că am stat acasă mai mult a avut un singur câștigător: băiețelul meu care a avut un partener nou de joacă pe un timp mai îndelungat (adică de când se trezea până când se culca seara la 10).

Așa că pentru scris mi-a rămas tot noaptea. Deja mă obișnuisem de la tura de toamnă de Superblog așa că am reușit să merg în continuare la fel. Unul dintre targeturi l-am îndeplinit: am scris la toate probele și am fost din nou integralist. Într-adevăr au fost mai puține probe decât în toamnă și chiar mai puține decât își propuseseră organizatorii pentru că anumiți sponsori s-au retras pe parcursul competiției datorită situației speciale (ceea ce este de înțeles).

Având în vedere că în toamnă am „terminat” competiția pe locul 25 îmi propusesem de data asta să fiu în top 15. Rezultatul participării (suprinzator pentru mine de altfel) a fost că m-am clasat pe locul 4. Mă bucură foarte mult acest rezultat. Pentru că nu-mi pot permite sa  judec articolele celorlalți bloggeri din competiție (articole foarte bune și scrise foarte mișto) cred că am ajuns la acest rezultat înțelegând mai bine acum decât în toamnă ce caută și notează sponsorii fiecărei probe. Sunt clar articole mult mai bune decât ale mele care au fost punctate cu mai puțin dar bănuiesc că m-am încadrat mai bine în ceea ce cereau cei care analizau și punctau articolele. Asta așa ca o explicație pentru notele bune (cred eu) primite de mine în această competiție. Încă o data precizez că mă refer doar la articolele mele și felul meu de a înțelege fiecare cerință.

Spring Superblog

Dacă în toamnă scriam textul și adăugam câteva poze anul ăsta am început să mai introduc și alte lucruri care au efect. Videouri, gifuri, citate, diferite elemente grafice pe care le-am introdus citind și văzând articole ale celorlalți bloggeri care participau. Acum îmi place și mie din ce în ce mai mult cum arată articolele mele (cum arată, nu ce scrie în ele 🙂 să ne fie clar).

Ultimul target pe care mi-l propusesem era să câștig și eu o probă a competiției singur (fără să mai fie și alt câștigător). Am câștigat și de data asta o probă, nu singur, dar pot să-mi consider targetul atins. Am luat și două locuri doi ceea ce justifică într-un fel locul pe care am terminat dar și multe note mari peste 95 puncte. Am ajuns la o medie de 96,31 puncte, una foarte bună. Nu pot să o compar cu cea din toamnă din simplul motiv că nu mai știu câte puncte am făcut atunci :). Cu siguranță este mai mare.

Ce să-mi propun pentru următoarele ediții?

Și acum ajungem la frământarea mea de zilele astea. Bun, am participat la Spring Superblog, a fost frumos, dar ce fac la toamnă? Eu de obicei îmi propun de fiecare dată când fac ceva, să fac mai bine decât data trecută. Și asta mă sperie puțin.  Adică ce, să-mi propun să ajung pe podium? Mi se pare cam mult pentru experiența mea de scris de până acum și conținutul articolelor mele. Cred că îmi mai las timp de gândit pentru asta. O să vină timpul să-mi propun targeturi. Acuma zic să mă bucur de rezultatul obținut și să continui să scriu pe blog ca să mai capăt și eu greutate (că oricum am slăbit aproape 20 kile în carantina asta).

Cu siguranță mai vreau să particip și asta pot să promit pentru Superblogul următor: voi încerca să fac articole cât mai citibile de către puținii mei cititori și cât mai bine încadrate în cerințele sponsorilor.

Date statistice Spring Superblog 2020

Până atunci Spring Superblog a fost o provocare reușită și vă las cu datele statistice ale participării mele de anul ăsta:

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

9 comments

%d blogeri au apreciat: