fbpx
Imbracaminte lejera

Stilul meu de îmbrăcăminte

Titlul este puțin cam exagerat. Nu am stilul meu de îmbrăcăminte. Sau poate am dar nu-mi dau seama. Dacă vă povesteam într-un articol anterior că tendința mea este să-mi cumpăr din ce în ce mai mult haine online, am zis să vă povestesc puțin și despre stilul de a mă îmbrăca.

Stilul de imbracaminteDacă faceți un scroll prin pozele mele de pe social media o să vedeți că am două stiluri clare. Ținuta office, pe care am început să o mai relaxez în ultimul timp datorită relațiilor pe care vreau să le creez cu clienții hotelului. Lumea vorbește mai deschis cuiva îmbrăcat mai casual decât cuiva la costum. Ținuta asta cu costum și cravată poate fi adaptată. Mai ales pentru că, fiind la mare, este o discrepanță uriașă între cineva la costum și cineva în șlapi, tricou și pantaloni scurți. Profesionalismul nu mai ține de cravată și costum.

Cravata si costumÎn schimb, când vine vorba despre ținuta mea de acasă, aceasta este clară și simplă: blugi, tricou și hanorac toamna. Iarna bag și o geacă dar doar așa din punctul A până în B dacă implică și mers mai mult de la mașină. În picioare am ceva lejer, de aceea caut mereu adidași de bărbați.  

De ce mă îmbrac atât de simplu? Aproape douăzeci de ani m-am îmbrăcat zilnic în costum. Fie că am lucrat în recepție și apoi în management am cam fost obligat să port costum. De aceea, atunci când am ajuns acasă nu am vrut să aud de altceva în afară de blugi și tricou. Mai văd pe la mall că bărbații se mai îmbracă cu o cămașă, cu un pantalon mai trendy dar pe mine nu mă inspiră. 

Imbracaminte lejeraNu pot să neg faptul că fluctuația greutății mele corporale nu mi-a dictat puțin și stilul de îmbrăcat. Se spune că atunci când recunoști se iartă pe jumate greșeala. Da, am avut în ultimii ani o fluctuație destul de mare a greutății iarnă-vară și de aceea mai simplu a fost să-mi iau tricouri lejere care să suporte și câteva kg în plus.

Acum m-am decis să rezolv într-un fel această problemă. Poate o să fie nevoie să-mi schimb și garderoba. Nu-mi fac probleme pentru că găsesc pe Answear.ro destule variante.

Ceea ce nu mi-a pus probleme niciodată a fost încălțămintea. Aici nu a trebuit să trimit vreodată ceva înapoi. De exemplu am văzut acum niște ghete bărbați foarte faine și sigur o să-mi comand o pereche.

Gheata barbati
Sursa: Answear.ro

Pentru restul aștept până la primăvară să vedem unde mă opresc cu greutatea și apoi completez garderoba. Voi puteți să urmariți instagramul celor de la Answear.ro și să vedeți ultimele tendințe în modă și foarte multe variante de îmbrăcăminte și încălțăminte.

Mi-a spus cineva recent ceva foarte mișto: bărbații își păstrează tipul de haine cu care au avut succes”

Poate și de aceea consider că stilul meu de îmbrăcăminte respectă într-un fel acest lucru. Mai ales pe plan personal 😉 

*Acest articol a fost scris pentru competiția #SuperBlog2019, unde sunt înscris pentru prima dată în această toamnă.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 comment

%d blogeri au apreciat: