fbpx
Despre mine Razvan Dobre

Despre mine

Razvan Dobre la Ciucas Trail Running
Ciucas Trail Running

Despre mine

Cateva cuvinte despre mine. Eu sunt Răzvan Dobre, m-am născut în Sinaia dar acum locuiesc in Constanța. Îmi place marea dar iubesc muntele. Aș da oricând o drumeție pe o vacanță pe malul mării, oricare ar fi ea.

Experiență

Lucrez în turism din anul 2000 și majoritatea experienței o am în Stațiunea Mamaia. Am început de la căratul bagajelor și am trecut prin recepție, rezervări, sales, marketing. Acum sunt Hotel Manager. Probabil mă voi opri când voi avea pensiunea, hotelul sau business-ul meu.

Sunt începător în ale blogăriei dar cu speranțe mari de creștere. Studiez fenomenul de ceva timp dar abia anul ăsta mi-am făcut curaj să-mi fac blogul. Sunt autodidact și încerc să învat cât mai multe citind și furând de la cei care știu să-și facă treaba. Îi admir pe blogării consacrați, Chinezu, Manafu, nu pentru că fac bani ci pentru comunitatea creată în jurul lor. Sper să reușesc și eu articole citite și comentate.

am cea mai frumoasă soție și cel mai frumos copil. Sunt căsătorit din 2006 și am un puști simpatic și șmecher care îmi ocupă tot timpul liber si care mă va lăsa doar noaptea când doarme să scriu și pe blog.

Hobby-uri

Îmi plac călătoriile, comediile (chiar și cele din viața reală) și toate mancărurile. De-a lungul timpului am ținut 4587 cure de slăbire, niciuna nu a funcționat cum trebuie. Am ajuns la concluzia că doar disciplina alimentară mă va ține la greutatea pe care mi-o doresc.

acum 5 ani am descoperit trail-running-ul și vreau să ma țin de el cat mai mult. Am participat la peste 15 alergări, mereu îmi propun să fac un timp mai bun, niciodată nu reușesc să mă antrenez cum trebuie. Dar continui pentru că-mi place al naibii de mult.

Visele mele: vacanțe lungi … întrerupte de puține momente de muncă

Aștept oricând sugestiile voastre pentru a discuta despre un nou subiect. Fie că este din zona turismului (unde mă pricep un pic mai bine) sau din alte zone de interes voi încerca să mă documentez mereu și să vă povestesc o impresie personală pe care vă invit să o dezbatem.

Voi posta toate articolele și pe pagina mea oficială de Facebook așa că nu uitați să dați like ca să vedeți mereu ultimele postări. Nu sunt expert, nu emit pretenții de cunoscător, încerc să citesc și să învăț tot timpul însă va stau la dispoziție pentru orice fel de discuții.

Dacă aveți un business în turism (mai ales în zona Constanței) și vreți o părere sau niște sfaturi despre cum să abordați partea de vânzări și marketing vă pot ajuta (cu unele gratuit, cu unele nu pentru că timpul meu este resursa foarte limitată pe care încerc să o exploatez cât mai mult).

Social media

Sunt Răzvan Dobre pe majoritatea canalelor de social media dar vă ajut eu să ajungeti mai repede:

Facebook

Instagram

Google+

Dacă vreți să citiți profilul profesional mă gasiți pe: Linked-in

%d blogeri au apreciat: