fbpx
Poiana Regala Sinaia

Beneficii apa naturala de izvor

elefant.ro

Beneficiile apei minerale naturale prahovene

De curând am aflat lucruri noi despre zona în care m-am născut. Când aud cuvântul izvor și Sinaia automat mă gândesc la cartierul în care m-am născut și mi-am petrecut cam 20 ani din viață. Vă povesteam într-un articol mai vechi cât de mult îmi place drumeția mai ales pe potecile copilăriei. Habar nu aveam că din zona protejată a Parcului Natural Bucegi, rezervația naturală Abruptul Prahovean, izvorăște o apa minerală naturală foarte bună. Da, despre apa minerală naturală Aquatique este vorba și până acum puțin timp nu știam că izvorăște din zona Sinaii undeva la 1100 metri altitudine.

Poiana Regala Sinaia
Vedere catre Abruptul Bucegilor de la Poiana Regala

Bine, la câtă apa de izvor am băut eu în drumețiile de pe munte nu mă mai miră acum și-mi dau seama cât de bine îmi făcea o gură de apa. Acum că tot știu de unde vine m-am interesat puțin despre ea că să compar cu senzațiile mele din trecut. Am aflat că aceasta are o compoziție echilibrată și o mineralizare redusă de numai 104 mg/l. Acum eu nu-mi mai aduc aminte să fi făcut vreun șpriț pe coclauri dar Aquatique este o apă minerală naturală recomandată pentru consumul frecvent al întregii familii. Aceasta îndeplinește criteriile de compoziție și puritate pentru a putea fi consumată de bebeluși și copii, conținutul recomandat de minerale al apei fiind sub 120 mg/l.

Aici mi-a atras atenția clar.

Fiind foarte atenți ce-i dăm lui Sorin să mănânce și să bea, mai ales acum cu grădinița când e două zile acolo și 7 acasă, mă bucur că Aquatique este o apă minerală naturală cu un conținut extrem de scăzut de sodiu, aspect foarte benefic pentru copii, dar și cu un conținut scăzut de minerale. Acest lucru ajută la protejarea organismului lor pentru a nu fi incărcat excesiv cu minerale de care aceștia nu au nevoie sau care chiar le sunt dăunătoare. Conform statisticilor 40-60% din plumbul la care sunt expuși bebelușii ai copii mici provine din consumul de apă. De asemenea, incărcarea cu nitriți, clor, aluminiu și fluor nu le este deloc benefică.

Ok you got me. Deci cu asta m-a cucerit. Știm cu toții că în primul rând ne gândim la cei mici și apoi la noi. Noi am băut destulă apă de la robinet cu clor in copilarie.

Cu siguranță găsiți mai multe informații despre apa minerală Aquatique aici. 

Eu am văzut că a luat multe premii și este recomandată pentru sugari mai ales pentru că este microbiologic pură și nu necesită niciun fel de prelucare (precum fierberea), provenind dintr-o sursă sigură.

Mie îmi place maxim și pagina lor de facebook: Aquatiqueromania 

Aquatique Facebook
Sursa: Facebook Aquatique Romania

Au mereu lucruri interesante de spus, au poze haioase și multe informații și videouri despre beneficiile apei și nu numai. O recomand tuturor dar mai ales celor cu copii mici.

Gata, eu sunt convins. De acum noi bem numai apa minerală naturală Aquatique odată pentru că ne face foarte bine la sănătate dar și pentru că îmi aduce aminte de potecile de munte pe care le-am bătut toată copilăria și la care acum ajung atât de rar.

elefant.ro

Comenteaza

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 comment

%d blogeri au apreciat: