fbpx
Hospitality Academy

Hospitality Management Academy

Ce este Hospitality Management Academy?

În ultima perioadă am fost în Bootcamp. Mai precis, am participat la proiectul Hospitality Management Academy prin care 600 de manageri din turism și ospitalitate beneficiază de formare profesională și îndrumare de la antreprenori renumiți din domeniu. Aș adăuga eu și consultanți foarte buni care țin aceste cursuri.

Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 și este absolut gratuit.

Ce am învățat?

Păi în primul rând mi-am adus aminte multe dintre cele învățate la cursurile făcute la masterul de la școala hotelieră de la Lausanne. Apoi am aflat lucruri noi în ceea ce privesc ultimele tendințe în managementul ospitalității.

Am făcut și un mic plan de afaceri împreună cu câțiva colegi ceea ce ne-a dat un pic de gândit și de aplicat cele învățate. Gabriel Constantin a fost cel care ne-a provocat și ridicat întrebări la fileu pentru a ne face să colaborăm și învățam singuri.

Hospitality Management Academy

Pe website-ul academiei găsiți mai multe detalii despre proiect. Eu încurajez pe toți care lucrează în zona de management a unui hotel (de la șef de recepție la director) să meargă la aceste cursuri. Nu neapărat pentru că vor învăța lucruri foarte noi. Dar vor cunoaște persoane din același domeniu, poate vor afla și câte ceva nou.

De departe cel mai interesant a fost cursul de Managementul Ospitalității la care, cu foarte multă pricepere, Robert Similea ne-a ajutat să înțelegem tendințele actuale în marketingul digital. Surpriza cea mai mare a fost că la cursul lui a fost prezent și un reprezentant Google care ne-a dat câteva inside tips-uri despre ce ar trebui să facem ca să ne îmbunătățim prezența online.

Nu în ultimul rând, am avut-o prezentă din prima până în ultima zi pe Corina Martin, unul dintre cei mai experimentați oameni de turism din zonă cu experiență foarte mare în organizarea de evenimente și promovarea destinației Litoral. Ne-a vorbit despre toate acestea și de acum încolo asigură mentoratul și îndrumarea pentru acei participanți care îi vor cere în continuare sfatul.

La finalul cursurilor, după absolvirea cu nota 10 am făcut și o poză de grup.

Hospitality

În încheiere vă îndemn pe cei care încă nu ați fost la acest curs să încercați să vă rupeți cateva zile și să mergeți. La Constanța începe iar o nouă grupă iar pentru cei care nu sunt din Constanța puteți verifica pe site-ul Academiei unde se mai țin cursuri (Bucureștiul nu este în acest proiect).

Noi ne auzim cu noutăți pe blog și vlog în curând. Nu uitați să urmăriți paginile mele de Facebook, Instagram si Youtube ca sa vedeti ce nebunii mai fac :))

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: