fbpx

Accesoriile schimbă ținuta?

Accesorii ținuta MeliMelo
Sursa: melimeloparis.ro

Chiar așa. Accesoriile schimbă ținuta? Bineînțeles că da. Hai să vă zic cum am observat eu asta. Eu și soția mea nu prea ne vedem dimineața. Ea se trezește și pleacă la serviciu, eu duc copilul la grădiniță și apoi mă duc și eu la serviciu. Asta când copilul nu este bolnav și tre să stea acasă (ceea ce s-a intamplat cam 80% din timpul primului an de grădiniță si anul acesta avem o mică modificare de procent… în sus). Așa că nu prea știm nici eu și nici ea cum suntem îmbrăcați. De obicei ne vedem seara când luăm copilul de la bunici sau direct acasă.

Deși știu hainele soției mele am observat în ultima perioadă (în care reușeam să ne vedem prin oraș) că este ceva schimbat la ea. Știți cum sunt băieții cu simțul observației, cam ca Iohannis cu vorbitul. Până ne dăm seama de ceva durează un pic. Am observat însă, într-un final, că are hainele pe care știu când și le-a luat dar cu câteva accesorii care îi schimbau ținuta. Odată un colier, în alte dăți niște eșarfe interesante sau o pereche de cercei. Am întrebat-o de unde le are dar nu a fost foarte comunicativă. Se pare că e un mare secret al femeilor locul ăsta de unde își iau accesoriile. Secret pe care bărbații se chinuie să-l afle.

Accesorii esarfe Melimelo
Sursa: Facebook Meli Melo – Paris

Și pentru că urma aniversarea noastră m-am gândit că aș putea să-i fac o surpriză și să-i cumpăr și eu ceva drăguț. Am căutat într-o seară prin casă una dintre eșarfe și am descoperit marele secret. Erau de la MeliMelo. Știam brand-ul, trecusem pe lângă el de atâtea ori la mall și chiar o așteptasem de câteva ori în fața magazinului (știți că bărbații au o teamă în suflet când trebuie să intre într-un magazin de accesorii sau lucruri preponderent pentru femei). Buun. Dacă am găsit locul care îi place hai să căutăm niște eșarfe. Am intrat pe site și am văzut că aveau vreo 70 de modele în momentul ăla. Ok, ce culoare și ce model să iau? Și așa am început să citesc și cum asortezi eșarfa la îmbrăcăminte. Într-un final am ales o eșarfă cu culori de toamnă care cu siguranță i se vor potrivi. Dacă nu, mergem să cumpărăm haine potrivite după aceea.

Pentru că tot eram pe site-ul celor de la MeliMelo am mai dat un ochi și pe la accesorii de păr. Voi știați ce e aia scrunchie? Eu habar nu aveam. Este un fel de elastic de păr care este încorporat în diferite feluri de materiale. Hai că vă pun o poză să vă dați seama.

Accesorii tinuta Scrunchie MeliMelo
Sursa: melimeloparis.ro

Am stat și pe la accesorii destul de mult și am ales mai multe lucruri. Da, am luat și o scrunchie pentru că mereu le caută prin casă când o trage piciu de păr. Când am făcut comanda i-am rugat să le ambaleze pentru cadou. Când i le-am dat a fost foarte surprinsă de alegerea mea dar i-au plăcut mult. Și pentru că tot eram pe site-ul lor m-am uitat puțin și la secțiunea de bărbați și am observat că au și acolo câteva variante de accesorii de bărbați. Asta în cazul în care femeile se simt vinovate că au luat prea multe și trebuie să le ia și lor ceva.

Accesoriile schimbă într-adevăr ținuta. Dacă te întâlnești cu o doamnă sau domnișoară care are asemenea accesorii cu siguranță privirea va fi atrasă de ele mai mult decât de haine și acestea conferă feminitate și eleganță contribuind la un look atrăgător.

Să le lăsăm pe doamne să-și cumpere cât mai multe accesorii și chiar să le facem cadou și noi. Cu siguranță acestea le fac fericite și le creează senzația de look îngrijit, feminin și de ce nu foarte atrăgător.

*Acest articol a fost scris pentru competiția #SuperBlog2019, unde sunt înscris pentru prima dată în această toamnă. Găsiți aici toate articolele din concurs.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: