fbpx
Carte cadou personalizata

Cadouri din suflet

Cadou personalizat

Toate cadourile pe care le facem ar trebui să fie cadouri din suflet. Fie că este un prieten, un coleg sau un membru al familiei cred că întotdeauna ar trebui să-i facem un cadou despre care știm că îl va atinge emoțional. Abia atunci și noi ne simțim mulțumiți că acel cadou și-a atins scopul. Nu prea știu să fac cadouri și nu prea sunt adeptul cadourilor materiale pe care și le dorește cineva foarte mult. Dacă dorești ceva foarte mult o să ți-l iei până la urmă chiar dacă nu-l primești cadou.

Aș prefera să primesc cadouri care să-mi creeze o amintire. O să o bag apoi în sertarul cu amintiri frumoase pe care mi-l voi aminti toată viața. Dar cât de greu este totuși să faci asemenea cadou? Păi este destul de greu. Depinde de conexiunea pe care o ai cu persoana respectivă, dacă știi cu adevărat ce-i place și ce-l mișcă sau ce are nevoie din punct de vedere emoțional. Câteodată, o carte bine aleasă, un bilet la operă sau, de ce nu, o vacanță sunt cadouri mult mai valoroase decât un inel, un ceas sau altceva. Pentru că își va aduce aminte mereu de cadoul pe care i l-ai făcut și acest lucru contează cel mai mult.

Cadoul meu preferat
Cadoul meu preferat este o excursie la munte sau la o alergare. Sau timp pentru asta.

Sau cum ar fi să primești cadou o carte personalizată. Am făcut testul ăsta și am comandat și eu una pentru soția mea dar cu poze cu piciul nostru de la câteva luni până la 5 ani. Știu că el este lucrul care o bucură cel mai mult și într-adevăr a fost foarte încântată de el. Știu deasemeni cu siguranță că, din când în când, se va mai uita la această carte și își va dechide sertarul cu amintiri frumoase de când era băiatul nostru mic.

Carte cadou personalizataImaginile sunt singurele cu care rămânem cu adevărat peste timp. Hainele rămân mici sau se rup sau le donăm, orice alt lucru îl schimbăm la un moment dat. Pozele noastre rămân pentru toată viața. Toată lumea le are în format digital, pe harduri, facebook, instagram. Dar ce faci când nu merge netul sau calculatorul. Sau când bunicii și părinții nu prea știu să umble la el. Atunci poți să le faci cadou. Cel mai bine primit cadou de către bunica mea care are 87 ani a fost o poză înrămată cu mine și cu băiatul meu. Sunt lucrurile care contează cel mai mult la vârsta ei și, fiind departe de ea, ne ține ca pe icoane să ne vadă mereu când merge prin casă. A rămas singura ei bucurie în afară de momentele când vorbim la telefon.

Cadouri din sufletDe aceea eu recomand să faceți cadouri din suflet. Un cadou personalizat pentru cei dragi are o valoare inestimabilă față de unul material. Aveți o aniversare a căsătoriei sau a relației, există carte pentru iubit în care puteți să puneți poze din ziua în care v-ați cunoscut până la acel moment. Puteți să-i faceți și o poezie sau un text drăguț și cu siguranță îi va plăcea mai mult decât ultimul tip de telefon/parfum/ceas pe care și-l dorește și oricum o să și-l ia dacă nu i-l faci tu cadou.

Nu vă fie frică să faceți cadouri din suflet fără valoare materială mare. Vor fi mult mai apreciate și își vor aminti de ele toată viața. Vin sărbătorile! Gândiți-vă la asta.

*Acest articol a fost scris pentru competiția #SuperBlog2019, unde sunt înscris pentru prima dată în această toamnă. Găsiți aici toate articolele din concurs.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: