fbpx
Plaja Mamaia

Precizari

Simt nevoia unor precizări.

Deși am fost sfătuit să nu o fac pentru că nu e nevoie să mă explic pentru ce scriu pe blogul meu sau pagina mea de facebook aș vrea totuși să vă spun ceva.

Nu mă consider deloc un lider sau formator de opinie, reprezentant al cuiva sau vreun mare blogger. După cum unul dintre bloggerii adevărați spunea, acum sunt doar posesor de blog. De ce? Pentru că pot, am acces la informație, încerc să o procesez cât mai bine, învăț și vreau să explorez. Și pentru că am cumpărat domeniul și mi-am făcut site-ul  😊

Da, vreau să îmi exprim public părerile mele cu privire la diferite subiecte, încerc să o fac cu bun simț deocamdată, însă nu cer nimănui (încă!?) să rezoneze cu mine și să schimbăm lumea. Schimbarea pleacă din fiecare dintre noi și intotdeuna începe cu exprimarea ei. Dacă tăcem toți îi lăsăm pe alții să facă regulile și jocurile și ei nu o fac întotdeauna în interesul tuturor (vezi protestele de aseară la care îmi pare rău că nu am ajuns deși îmi propusesem asta).

În ceea ce privește social media, e un domeniu care mă interesează foarte mult, mai ales pentru că este foarte legat de jobul meu și îmi oferă posibilitatea să ajung la multă lume foarte repede (prieteni, cunoștințe și alții). Interacțiunea dintre noi se poate opri oricând cu un dislike, unfriend, unsubscribe din partea voastră dar nu numai. O voi aplica și eu celor cărora nu consider că trebuie să le transmit gândurile și părerile mele din diferite motive (în primul rând alese de ei prin exprimarea lor). Sunt adeptul dialogului civilizat, al părerilor diferite, mă bucură o polemică reală și constructivă pe un anumit subiect și recunosc când nu am dreptate. Așa că nu voi opri pe nimeni să-și spună părerea chiar dacă nu este aceeași cu a mea. Vreau doar să fie un dialog civilizat pentru așa impun eu regula la mine “acasa”.

Acum ceva legat de ultimul meu articol cu extrasezonul din Mamaia. Probabil s-au înțeles greșit anumite lucruri. Sunt conștient că nu putem vitaliza stațiunea în extrasezon și să cerem cuiva să țină deschis magazinul sau hotelul. Sunt de vreo 15 ani pe aici și știu cum arată Mamaia iarna. Eu mă gândeam doar că putem să mai ieșim din oraș în anumite zile frumoase de toamnă și faleza din Mamaia poate fi o variantă ca să facem mișcare noi și copiii noștri, poate chiar organizat în mici concursuri. Vă spun din propria experiență, lumea este mult mai receptivă și mai deschisă dacă există și un un pic de competiție (la fel ca în orice domeniu din lumea în care trăim). Eu vreau să-i arăt copilului meu că se poate juca și altfel decât pe tabletă sau în casă pe covor și că nu există doar parcul Tăbăcăriei și locurile de joacă indoor.  

La final vreau doar să vă mai spun că veți citi în continuare lucruri de la mine (doar dacă vreți, dacă nu, urmați pașii de mai sus cu dislike) și multe nu vor rămâne doar la stadiul de vorbe. Voi încerca, pentru anumite lucruri să și fac ceva mai consistent care să încerce să schimbe ceva în bine.

Comenteaza

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: