fbpx
Answear

V-ați pregătit garderoba de toamnă?

Answear
Sursa: Answear.ro

Eu încă nu. Recunosc că nu mi-am pregătit garderoba de toamnă. Dacă mă întrebai săptămâna trecută despre asta îți spuneam că ai luat-o razna, nu vezi că sunt 28 de grade afară. Chiar glumeam cu prietenii și numărăm zilele cu 50 august, 51 august.

Astăzi (pe 1 octombrie am început să scriu articolul) s-a schimbat problema. Nu neapărat pentru că am trecut în luna octombrie. Eu încă continui să vin la muncă în tricou și blugi și dimineața se cam simte răcoarea. Cred că e timpul să-mi pregătesc garderoba de toamnă. Sau să-mi cumpăr ceva nou? Da, cu siguranță trebuie să caut hainele mai groase. Mai ales pentru că plec câteva zile la munte și după cum văd a cam nins un picuț pe la 2000. Brrrrr. Să vină direct iarna? Nu mă mai miră nimic.

Garderoba de toamnȘi dacă tot trebuie să scot hainele de toamnă hai să văd ce piese vestimentare (ce exprimare elevată folosesc) trebuie să-mi aranjez în bucățica mea mică de dulap unde îmi țin hainele. Că restul este ocupat bineînțeles de hainele soției care s-a îndurat și mi-a lăsat și mie un colțisor. De parcă la voi ar fi altfel?

Ups! După un mic check-up prin dulapuri am descoperit că mi-ar mai trebui câte ceva. Și cum, în această pandemie, am devenit expert la magazine online, o să mă duc direct la cumpărături în aplicația care îmi place cel mai mult, și anume Answear. De ce? Știu că aici găsesc peste 300 de branduri de top printre care mărci cunoscute și foarte populare, mărci sport, mărci de jeans precum și mărci medium-high. Îmi plac colecțiile lor și întotdeauna am găsit ceva pe placul meu.

Comanda Answear
Sursa: Facebook Answear.ro

Dar de ce aș avea nevoie? Hai să văd care sunt cele câteva piese esențiale din garderoba de toamnă care nu ar trebui să-mi lipsească. O să încep cu încălțămintea. Stau bine la bocanci de munte și la pantofi sport. Cred că mi-ar trebui niște ghete. Oricum nu-mi place să merg cu glezna la vedere (da, nu sunt în trendul ăsta) așa că mă bag să caut niște ghete mișto. La Answear am 11 criterii de selecție pentru a rafina căutarea din cele 638 modele propuse de ei. Da, întâi bag mărimea (logic!), apoi bugetul și dacă mai e nevoie mai rafinez în funcție de câte modele îmi apar. M-am oprit la niște ghete Wrangler (pe clasic așa). Fetele în schimb au 929 de variante de botine și ghete. O să-i trimit un link și soției deși mi-e cam teamă.

Ghete Wrangler
Sursa: Answear.ro

După ghete trecem la pantaloni. Blugi, bineînțeles. Nu prea mai port altceva. Aici e mai simplu. Pentru că deja mi-am cumpărat în primăvara trecută vreo două perechi acum știu exact mărimile lor și rezolv repede. Dar ce facem cu kilogramele? Iar nu am fost cuminte în vară și am recuperat câteva din cele pierdute în primăvară. Nu puteam să le declar pierdute și gata. A trebuit să vina ele înapoi. Dar scap eu de ele iar.

Pentru că toată vara am purtat tricouri poate în toamna asta trec la cămăși. O să urmăresc ofertele lor speciale, m-am înscris și la newsletter și mă anunță imediat ce apar oferte noi și personalizate.

Eu sunt fan bluzoane. Așa că am câteva pe acasă. Dar am vazut un bluzon la Tommy Hilfinger care îmi cam face cu ochiul. Oricum am văzut că sunt multe variante și sper să nu mă agăț de încă vreunul.

Cam astea ar fi cele esențiale. La paltoane și geci nu mai trag decât un ochi așa pentru că sunt încă bine. Am geci pe care încă nu le-am purtat. Trebuie totuși să-mi schimb geaca de ski cu una nouă și am văzut vreo două variante interesante. Geaca asta de la Killtec e chiar misto. Trebuie totuși să mai aștept până luna următoare. S-ar putea să schiez pe calculator și atunci e cam cald pentru geacă.

Geaca Killtec
Sursa: Answear.ro

Oricum știu că mă pot salva oricând cumpărând de pe site-ul Answear tot ceea ce îmi trebuie pentru garderoba mea.

*Acest articol a fost scris pentru competiția SuperBlog 2020. Este o noua ediție de SuperBlog unde particip după cele din toamna si primavara trecută. Găsiti aici toate articolele din concursurile mele SuperBlog.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 comment

%d blogeri au apreciat: