fbpx
Superblog de toamnă

Dacă e toamnă, e Superblog

Superblog de toamnăDa, a venit toamna. Deși aici la mare încă nu pare așa. E cald și frumos, lumea încă este pe plajă și la piscină. Cum știu sigur însă că a venit toamna? S-a anunțat începerea unei noi ediții de Superblog. Acum au ajuns la ediția cu numărul 21 (wow!).

Pe mine m-au “agățat” anul trecut. Deși aveam blogul de vreo 2 ani și jumătate nu prea scrisesem așa mult. Doar câteva articole despre turism și câteva despre călătorii. Nu știam nimic despre concursul Superblog dar mai ales nu știam nimic despre comunitatea faină care s-a creat în jurul acestuia. Am descoperit odată cu participarea de anul trecut că-mi place să scriu pentru tipul asta de concurs. Am văzut că-mi pot organiza timpul meu liber pentru a scrie (în principiu am renunțat la niște ore de somn :lol:). Și am zis că este imboldul pentru a scrie mai mult pe blog. M-am ținut de cuvânt până în primăvară.

În primăvară am recidivat și am participat la ediția de Spring unde am câștigat și câteva premii. Aici articolul. Îmi propuneam atunci să scriu mai des sau regulat însă vara asta nu mi-a ieșit deloc.

Dacă e toamnă, e Superblog

Acum se pare că microbul Superblog mi-a intrat în sânge și abia așteptam să vină toamna ca să mă înscriu din nou. Poate și pentru că toamna înseamnă pentru mine încheierea sezonului (anul ăsta unul dintre cele mai obositoare sezoane din cariera mea. Și când zic obositor mă gândesc mai mult psihic decât fizic.)

Despre cum participi și care este mecanismul competiției găsiți mai multe pe site-ul lor, super-blog.ro Pe mine nu cred că mă urmăresc așa mulți bloggeri (dintre cei care nu știu deja de acest concurs) de aceea nu insist pe asta. 

Vă invit pe voi, ăștia puțini care îmi citiți articolele (pentru că vă e rușine că ne cunoaștem) 🙄 să mai faceți un efort și în această toamnă. Eu voi încerca (acum cu experiența a două ediții de concurs) să scriu articole interesante și utile.

Despre ce îmi propun la această ediție o să scriu înainte de începerea acesteia la finalul lunii septembrie. 

Până atunci îmi fac ordine în cap și revin cu articole despre vara asta neobișnuită.

 

Comenteaza

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: